Περίπατος προς τη σωτηρία

Ο Αχαρναϊκός επικράτησε 3-1 της Ερμιονίδας και ουσιαστικά τελείωσε την υπόθεση παραμονής, ψάχνοντας την πρωτιά του ομίλου.

Οι απουσίες της Ερμιονίδας και η καλή ψυχολογία του Αχαρναϊκού έδειξαν από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης ποιος θα είναι το αφεντικό της αναμέτρησης στο Μενίδι. Μπορεί οι ελλείψεις στην μεσαία γραμμή των γηπεδούχων να ήταν αρκετές, αλλά ο Γέσιτς βάλθηκε να τις καλύψει όλες και με την βοήθεια των Παπατόλιου – Καλογερόπουλου – Ταμπάκη δημιούργησαν πάρα πολλούς κινδύνους στην άμυνα της Ερμιονίδας.

Αυτή η υπεροχή μεταφράστηκε σε πολλές φάσεις και γκολ για τους γηπεδούχους που πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, με το 2-0 (24' Γέσιτς, 31' Ταμπάκης) να μοιάζει λίγο, αφού εκτός από τις χαμένες ευκαιρίες υπήρχε και το δοκάρι του Αθανασίου (8').

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, η Ερμιονίδα ανέβηκε για να πιέσει και να μειώσει, αλλά άφησε χώρους πίσω με αποτέλεσμα σε μια από τις αντεπιθέσεις ο Γέσιτς να εκμεταλλευτεί την σέντρα από κούρσα του Καλογερόπουλου και από κοντά να γράψει το 3-0 (70').

Η Ερμιονίδα μείωσε σε 3-1 με εκτέλεση πέναλτι του Παβίσεβιτς (90') σε μια παράβαση που δεν φάνηκε να ήταν, σε μονομαχία του Παγούδη με τον Δωματά.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Μωϋσιάδης, Ζώνας, Ταμπάκης, Παπαδόπουλος (61' Ίλιεφ), Γέσιτς, Καλογερόπουλος (84' Κολονέρος), Νιάρος, Χριστόπουλος, Αθανασίου (76' Τσιάμης), Παπατόλιος.

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Ρομπέρτο Μπολάνο): Πονηρός, Σαμαράς, Παβίσεβιτς, Χατζησοφρωνίου (73' Συμελίδης), Ταπέ, Τσακόν, Σκεντεράι (81' Στάικος), Δωματάς, Όμο (64' Παρασκευόπουλος), Κολόκας, Μηλιώτης.

Last modified onΔευτέρα, 01 Ιούνιος 2015 14:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep