Άνετη επικράτηση με Πίντο

Πολύ πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το 1-0, η ΑΕΛ επιβλήθηκε της Παναχαϊκής.

Την πρώτη της νίκη στο Αλκαζάρ στα πλέι οφ και τρίτη στη διαδικασία πέτυχε η ΑΕΛ, η οποία επικράτησε 1-0 της Παναχαϊκής. Απόλυτα δίκαιη η επιτυχία των «βυσσινί», που θα μπορούσαν να διευρύνουν το σκορ αλλά έπεσαν πάνω στον πολύ καλό τερματοφύλακα των Αχαιών, Παπαδόπουλο, ο οποίος πραγματοποίησε αρκετές σωτήριες επεμβάσεις.

Η Παναχαϊκή πάλεψε το ματς αλλά δεν μπορούσε να παρακολουθήσει τον ρυθμό της ομάδας του Σούλη Παπαδόπουλου και περιορίστηκε σε καθαρά παθητικό ρόλο.

Η ΑΕΛ ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στο πρώτο μέρος και πίεσε την αντίπαλό της αναζητώντας το γκολ. Οι Θεσσαλοί ήταν σαφέστατα ανώτεροι και αφού έχασαν ορισμένες καλές ευκαιρίες, είδαν τις προσπάθειές τους να αποφέρουν τελικά καρπούς στο 38' οπότε πήραν προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Πίντο.

Η εικόνα δεν άλλαξε στην επανάληψη, διάστημα στο οποίο η Λάρισα δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες, που όμως δεν αξιοποίησε. Πάντως, δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει τη νίκη απέναντι στην ακίνδυνη αντίπαλό της, που ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Άλμπι στο 87' με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΕΛ (Σούλης Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Καρανίκας, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Κοντοδήμος, Μπανούσης, Πινδώνης, Γιάντσης (46' Μελισσάς), Πίντο (92' Μουλόπουλος), Σέρτζιο (79' Λύρας), Μπόγιοβιτς.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Παπαδόπουλος, Αναστασόπουλος, Άλμπι, Μαρουκάκης, Μασούρας, Κοντοχρήστος, Κοχάλι, Τρίγκας (56' Κορέτα), Πατινιώτης (46' Γκαντιάγκα), Χαρτσιάς, Μπουντόπουλος (74' Κυβελίδης).

Last modified onΔευτέρα, 25 Μάιος 2015 20:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep