Ξέσπασε και... μείωσε

Ο Ολυμπιακός Βόλου απέδρασε από την Κόρινθο με διπλό (1-3) επί της Παναχαϊκής και μείωσε στους τρεις βαθμούς από την τρίτη θέση.

Οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στα play off επικρατώντας εμφατικά (3-1) της Παναχαϊκής. Ωστόσο, δεν τους ευνόησε το αποτέλεσμα του Απόλλωνα, που νίκησε τον Ηρακλή, αλλά η διαφορά του πλέον από την 3η θέση βρίσκεται στους 3 βαθμούς. Από την άλλη, η Παναχαϊκή, η οποία αγωνίσθηκε για πρώτη φορά στη νέα της έδρα, στο Δημοτικό Στάδιο της Κορίνθου παρουσία πολύ λίγων φιλάθλων, είναι η μοναδική ομάδα των play off που δεν έχει βαθμό.

Τα γκολ για τον Ολυμπιακό Βόλου, που είχε και δοκάρι στο 53’ με τον Διαμαντόπουλο, σημείωσαν οι Θέος (12’), Διαμαντόπουλος (37’), Σκοπελίτης (61’). Είχε ισοφαρίσει  -προσωρινά- στο πρώτο μέρος ο Μαρουκάκης (21’) για την Παναχαϊκή.

Τρία γκολ και αρκετές φάσεις εκατέρωθεν είχε το πρώτο ημίχρονο στην Κόρινθο. Ο Ολυμπιακός Βόλου προηγήθηκε με τον Θέο στο 12’, ωστόσο η ομάδα του Δημήτρη Σπανού ισοφάρισε στο 21’ με τον Μαρουκάκη.  Μετά την ισοφάριση, οι Βολιώτες αντέδρασαν και πήραν εκ νέου προβάδισμα με τον Διαμαντόπουλο στο 37’. Η Παναχαϊκή είχε την ευκαιρία να φέρει και πάλι το ματς στα ίσα, όμως ο Φουρλάνος από πλεονεκτική θέση δεν βρήκε δίχτυα.

Δυνατά μπήκε ο Ολυμπιακός Βόλου στο δεύτερο μέρος. Είχε δοκάρι με τον Διαμαντόπουλο (σουτ) στο 53’ και σημείωσε ακόμη ένα γκολ, στο 61’ με καταπληκτικό σουτ του Σκοπελίτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Δήμιζας, Ασίγκμπα, Κάργας (78' Χοτζάλι), Άλλα, Στεργίδης (85' Τρίγκας), Μαρουκάκης, Κοντοχρήστος, Κυβελίδης, Γκαντιάγκα, Φουρλάνος (56' Κορέτα), Χούσα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Ζέρης, Μπουτζίκος, Γιαλούσης, Μπάρμπας, Ρόκας (80' Μαργαρίτης), Κυζιρίδης, Σκοπελίτης (74' Καρράς), Μπιτάνγκ, Θέος (67' Μακρυδημήτρης), Διαμαντόπουλος.

Διαιτητής: Μαντάκης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)

 

Last modified onΤετάρτη, 13 Μάιος 2015 20:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep