Τρία βήματα πιο... μπροστά

Ο Ηρακλής πήρε σπουδαίο τρίποντο στον Βόλο (1-0) με τον Ολυμπιακό να φωνάζει για οφσάιντ στο γκολ χωρίς να έχει δίκιο.

Ακόμη πιο κοντά στην Super League βρίσκεται πλέον ο Ηρακλής που πέρασε με νίκη (1-0) από τον Βόλο, σε μια αναμέτρηση που είχε ποιότητα στο πρώτο ημίχρονο και αρκετά νεύρα στο δεύτερο. Ο Γηραιός από τα πρώτα λεπτά έδειξε πως ταξίδεψε στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας για τη νίκη, έκανε φάσεις και απείλησε τον Ολυμπιακό, ενώ οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να βρουν διαδρόμους και να κάνουν φάσεις αφού έμοιαζαν ασύνδετοι.

Ο Γιάννης Λουκίνας ήταν ο πιο δραστήριος ποδοσφαιριστής των «κυανόλευκων». Δημιούργησε πάρα πολλά προβλήματα στην άμυνα των «ερυθρόλευκων», η οποία χρειάστηκε και τύχη για να τον σταματήσει. Στο 54ο λεπτό, όμως, ο Τσιλιανίδης πήρε την μπάλα πίσω από την πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και ο επιθετικός του Ηρακλή που κινήθηκε παράλληλα, πήρε το έτοιμο γκολ και τελείωσε τη φάση με πλασέ.

Οι φωνές για οφσάιντ άναψαν τα αίματα, υπήρξε ένταση στη συνέχεια και ο Ολυμπιακός Βόλου δεν κατάφερε σε κανένα σημείο στη συνέχεια του ματς να βρει ηρεμία, αλλά και τρόπο να δημιουργήσει φάσεις. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς του Ηρακλή στα μπαράζ, η οποία και εκμηδένισε τις όποιες ελπίδες των Θεσσαλών για διεκδίκηση μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Μπουτζίκος, Ιντζίδης, Μπάρμπας, Γιαλούσης (74' Σκοπελίτης), Τριανταφυλλάκος, Μακρυδημήτρης (59' Κυζιρίδης), Μπιτάνγκ, Θέος, Μπεριάν, Μπαλντοβαλίεφ (46' Διαμαντόπουλος).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς (64' Βαλεριάνος), Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Πασάς, Κυριακίδης, Λουκίνας (86' Αγγελούδης), Τσιλιανίδης (78' Καρασαλίδης).

Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών)

Βοηθοί: Χαρίσης (Γρεβενών), Ελευθερίου (Αθηνών)

Last modified onΔευτέρα, 04 Μάιος 2015 20:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep