Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Η 4η αγωνιστική των play off

Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων που μετέχουν στα μπαράζ ανόδου.

 

ΟΦΗ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Γήπεδο: Πανιωνίου

Ώρα έναρξης: 20.30 Conn-X TV

 

Ο. μεγάλος τελικός των play off, εφόσον, βέβαια, οι Κρητικοί το πρωί της Πέμπτης (28/07) χάσουν την ένσταση που έχουν καταθέσει σε βάρος της Δόξας Δράμας. Εάν κερδίσουν θα ξεφύγουν πέντε βαθμούς από τους Βοιωτούς και τα πράγματα θα γίνουν πιο απλά. Εάν χάσουν, τότε το ματς αναμένεται. αίμα και άμμος.

 

Στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης οι οπαδοί της ομάδας του Ηρακλείου θα δημιουργήσουν καυτή ατμόσφαιρα, αφού γνωρίζουν ότι αν επικρατήσει ο ΟΦΗ, τότε θα οριστικοποιήσει την επιστροφή του στη Super League.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΟΦΗ 11 7-3

2. Λεβαδειακός 8 4-1

3. Δόξα Δράμας 5 4-6

4. Διαγόρας 0 0-5

 

Η κούραση είναι δεδομένη, όμως το θετικό για τον τεχνικό Νίκο Αναστόπουλο είναι ότι στο ματς με τον Διαγόρα κατάφερε να ξεκουράσει αρκετούς παίκτες. Εκτός αυτού θα επιστρέψει στη διάθεσή του και ο Λεωνίδας Καμπάνταης που εξέτισε την ποινή του.

 

Στην αποστολή μετέχουν οι: Βεζυρίδης, Κασμερίδης, Ξενοδόχοφ, Γαλανόπουλος, Μπούρμπος, Πίτσος, Γεωργίου, Κατσικογιάννης, Ρόβας, Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Ζαχαράκης, Ρούσεφ, Παπουλής, Ζορμπάς, Μπουλούτ, Καμπάνταης, Τάντιτς

 

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, οι «πράσινοι» επικράτησαν και αυτοί με το ίδιο σκορ (3-0) της Δόξας Δράμας, με τον Γιάννη Παπακώστα να ξεκουράζει και αυτός παίκτες ενόψει της μεγάλης μάχης με τους Κρητικούς. Στην αποστολή επιστρέφει ο Βασιλείου που εξέτισε την ποινή του.

 

«Μην ακούτε τις ιστορίες για τις ενστάσεις. Δεν έχουν καμία τύχη. Θέλω από εσάς να… πατήσετε τον ΟΦΗ», είπε ο πρόεδρος του Λεβαδειακού Γιάννης Κομπότης στους παίκτες του.

 

Η αποστολή του Λεβαδειακού: Στρατηλάτης, Πασχαλάκης, Μουλόπουλος, Σωτήρχος, Νικολακάκης, Τριποτσέρης, Αλεξίου, Λισγάρας, Κόλτζος, Κοτίτσας, Μαχαίρας, Κοιλιάρας, Ταραλίδης, Λουτσιάνο, Τάσιτς, Ναπολεόνι, Μπεγκόνια, Βασιλείου, Μπουντόπουλος, Ντιμπαλά, Πόποβιτς, Ζουρούδης, Ψωμάς.

 

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Φυλής

Ώρα έναρξης: 20.30 Conn-X TV

 

Οι ήρωες της Δόξας μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό βλέπουν τις ελπίδες για κατάληψη των δύο πρώτων θέσεων να έχουν ψαλιδιστεί. Αυτή τη στιγμή μόνο με την άνοδο δεν ασχολούνται, αφού η αντιμετώπιση της διοίκησης σε ό,τι αφορά στην καταβολή των περσινών οφειλομένων έχει προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια.

 

Ο Άγγελος Βέρτζος αποχώρησε από το ξενοδοχείο ω ένδειξη διαμαρτυρίας, ενώ νοκ άουτ λόγω τραυματισμών έχουν τεθεί και οι Πακάλτσης, Καρακώστας, με αποτέλεσμα η αμυντική γραμμή να είναι αποδεκατισμένη.

 

Ο Διαγόρας στο 4ο ματς θα επιδιώξει να πάρει τον πρώτο του πόντο στη διαδικασία. Οι νεαροί παίκτες των «κυανέρυθρων» δεν το βάζουν κάτω και παρά τις τρεις σερί ήττες θα τα δώσουν όλα για να χαρούν το παιχνίδι.

 

Εκτός πλάνων του Μιχάλη Τσιβρινή θα βρίσκονται οι τιμωρημένοι Μαριεττάκης, Σκόνδρας και ο τραυματίας Τομάζος.

 

Last modified onΠέμπτη, 28 Ιούλιος 2011 02:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep