Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χόρεψε ΣΑ(μπέγκου) ΜΠΑ(νγκουρά) ο Πανσερραϊκός

Μα ποιος άλλος...Μόνο ο Αφρικανός φορ μπορούσε να γλιτώσει τα λιοντάρια από νέα γκέλα και το έκανε στο 86' απέναντι στον Φωκικό.

Πέντε ματς χωρίς νίκη μετρούσαν οι ερυθρόλευκοι και λίγο έλειψε να συνεχίσουν το σερί. Αλλά ο Μπανγκουρά είχε διαφορετική άποψη, καθώς μπήκε στο 60' και στο 86' λύτρωσε την ομάδα του. Ο Πανσερραϊκός τα βρήκε σκούρα απέναντι στην ομάδα της Φωκίδας, αλλά τελικά κατάφερε να κερδίσει με 2-0 (το δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις ο Κώστας Τριανταφύλλου) και να κρατήσει την επαφή του με τις πρώτες θέσεις, μένοντας ζωντανός στο κηνύγι της ανόδου. Το ντεμπούτο του Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο των λιονταριών ήταν επιτυχημένο, όμως πολύ αγχωτικό και σίγουρα ο νεαρός τεχνικός έχει πολύ δουλειά να κάνει για να αλλάξει το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας του.

 

Πάλεψε η ομάδα της Άμφισσας, όμως δεν άντεξε μέχρι το τέλος. Ο πολύπειρος γκολκίπερ Σπύρος Βρονταράς καρτούσε με νύχια και με δόντια ανέπαφη την εστία του, αλλά το κάστρο έπεσε στο τέλος. Έτσι ο Φωκικός συνεχίζει να μην παίρνει θετικά αποτελέσματα εκτός έδρας και διατηρείται στις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας.

 

Θυμηθείτε ΕΔΩ την εξέλιξη του αγώνα.

Last modified onΤετάρτη, 25 Ιανουάριος 2012 17:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep