Παράσταση για ένα ρόλο!

Η Παναχαϊκή εύκολα και απλά νίκησε 3-0 τον Άλιμο στο Παμπελοποννησιακό.

Ανώτερη και απόλυτα δίκαια νικήτρια. Η Παναχαϊκή επικράτησε 3-0 του Αλίμου στην Πάτρα και εξακολουθεί να βαδίζει χέρι-χέρι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη 2η θέση του νοτίου ομίλου της Football League. Οι Αχαιοί άνοιξαν το σκορ στο 36' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι από τον Στεργίδη. Η μπάλα, ένα λεπτό νωρίτερα, φέρεται να χτύπησε στο χέρι του Νικολόπουλου, με αποτέλεσμα να δοθεί πέναλτι. Επί της ουσίας το συγκρότημα του Δημήτρη Σπανού δικαιώθηκε με το γκολ αυτό, μια και είχαν προηγηθεί σημαντικές ευκαιρίες. Στο 41' έγινε το 2-0 με εξαιρετικό πλασέ του Μπαλού έξω από την περιοχή, αφού πρώτα η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μισού ο Ιωάννου είχε δοκάρι για τον Άλιμο, που ωστόσο δέχτηκε και τρίτο γκολ στο 55', χάρη σε κεφαλιά του Κυβελίδη, που βρήκε δίχτυα για ένα ακόμα ματς. Στα λεπτά που ακολούθησαν δεν άλλαξε τίποτα, μια και οι φιλοξενούμενοι κατέστη ανέφικτο να απειλήσουν, ενώ οι γηπεδούχοι έριξαν ρυθμούς, ενόψει και του σπουδαίου επόμενου ματς με τον Παναιγιάλειο. Το ίδιο κομβικής σημασίας είναι και για τον Άλιμο το προσεχές παιχνίδι, με την Επισκοπή.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Γεωργακόπουλος, Χύσα, Κοντοχρήστος (46' Χαρτσιάς), Άλμπι, Κάργας, Γκαντιάγκα, Μπαλού (73' Αναστασόπουλος), Κορέτας, Μπουντόπουλος, Κυβελίδης (57' Μαρουκάκης), Στεργίδης

ΑΛΙΜΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Σταυριανός, Κάρδαρης, Γαβριήλ, Ιωάννου (70' Χαροντάκης), Τσατσαρής, Καλαϊτζίδης, Μπεριέξ (42' λ. τρ. Νούλας), Παντελής, Άλεξ (46' Ρούπι), Καραμέρης, Νικολόπουλος.

Διαιτητής: Χ. Μανούρας (Τρικάλων)

Βοηθοί: Τζαφόλιας (Αν. Αττικής), Παλαμίδας (Λακωνίας)

Last modified onΚυριακή, 15 Μάρτιος 2015 18:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep