«Αδυνατούμε να το ορίσουμε»!

Η ΕΠΟ όρισε το πρόγραμμα Κυπέλλου με εξαίρεση το ματς ΑΕΚ - Ολυμπιακός.

Η Super League απάντησε αρνητικά στο αίτημα της ΕΠΟ να μεταθέσει τον αγώνα Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης για την Κυριακή (01/03), οπότε η Ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι αδυνατεί να ορίσει το παιχνίδι Κυπέλλου ΑΕΚ - Ολυμπιακός για την Τετάρτη (04/03). Έτσι, το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της προημιτελικής φάσης ανακοινώθηκε, αλλά μόνο για τους τρεις άλλους αγώνες.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Η Επιτροπή Κυπέλλου Ελλάδος της ΕΠΟ προχώρησε στον ορισμό των παιχνιδιών της 2ης αγωνιστικής για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης 2014-2015, εκτός αυτού μεταξύ των ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Με έγγραφό της προς ενδιαφερόμενες τις ΠΑΕ η Επιτροπή Κυπέλου Ελλάδος ενημέρωσε ότι «ο ορισμός του αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός για την Πέμπτη 5/3/2015 δεν είναι εφικτός, μετά από σχετικό έγγραφο της Ελληνικής Αστυνομίας, λόγω διεξαγωγής στο Ο.Α.Κ.Α του αγώνα μπάσκετ μεταξύ των ομάδων Παναθηναϊκός- Μπαρτσελόνα».

Επίσης, η Επιτροπή ενημερώνει τις ΠΑΕ ότι «μετά από την αρνητική απάντηση της Super League, σε σχετικό ερώτημα της Ομοσπονδίας, για μετάθεση του αγώνα Πρωταθλήματος Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης της 2/3/2015, αδυνατεί να ορίσει τον αγώνα Κυπέλλου την Τετάρτη 4/3/2015» και καταλήγει λέγοντας ότι «κατόπιν τούτων ο αγώνας ΑΕΚ-Ολυμπιακός θα ορισθεί στο μέλλον με νεότερο έγγραφο της Επιτροπής Κυπέλλου».

Οι υπόλοιποι αγώνες ορίστηκαν ως εξής:

Τετάρτη 4 Μαρτίου

Πανιώνιος-Ηρακλής (19:00, Γήπεδο Νέας Σμύρνης)

Πέμπτη 5 Μαρτίου

Απόλλων - ΑΟ Χανιά (16:00, Γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας»)

SKODA Ξάνθη - ΟΦΗ (19:30, SKODA Ξάνθη Arena)».

Last modified onΤετάρτη, 18 Φεβρουάριος 2015 17:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep