Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επιστροφή με καρέ

Η Αναγέννηση Καρδίτσας επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας 4-0 του Φωκικού.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα έπειτα από τρεις διαδοχικές ήττες. Εκμεταλλεύθηκε την ανωτερότητά της στο πρώτο μέρος και μέσα σε ένα πεντάλεπτο (32’- 35’) απέκτησε διαφορά δύο τερμάτων. Δοκάρι είχε ο Φωκικός στο 42’ σε σουτ του Καλλέργη. Σε τυπική διαδικασία μετέτρεψε η θεσσαλική ομάδα το δεύτερο ημίχρονο, όπου σημείωσε ακόμη δύο τέρματα (52’, 69’).

Η Αναγέννηση Καρδίτσας είχε την καθολική υπεροχή στο πρώτο μέρος. Κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 32’ με πλασέ του Τζέκου, ενώ πέντε λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματά της με πλασέ του Μαυριά. Ο Φωκικός επέλεξε να αγωνισθεί αμυντικά, ωστόσο, μετά το 2-0 προσπάθησε να μπει ξανά στο παιχνίδι. Απείλησε στο 42’, με το σουτ του Καλλέργη να βρίσκει στο δεξί δοκάρι της εστίας του Κουτσόπουλου.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, οι γηπεδούχοι σκόραραν στο 52’, μετά από φάση διαρκείας. Ο Πέεφ πάσαρε στον Σαΐν, που σούταρε και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στην επαναφορά, ο Γκουγκούδης σούταρε και σημείωσε το 3-0. Το καρέ τερμάτων διαμορφώθηκε στο 69’, με αυτογκόλ του Ευαγγελιδάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Δημόπουλος, Φωτιάς, Οικονόμου, Νίκιτς (73' Κουλίδης), Μαυριάς (46' Γκουγκούδης), Σαΐν, Τζέκος, Μπιτέλης (63' Μίχος), Πέεφ.

ΦΩΚΙΚΟΣ (Λεωνίδας Τσιγαρίδας): Αμουτζάκης, Δημητρίου, Καλλέργης, Γεωργουσόπουλος, Ευαγγελιδάκης, Μαρκάκης, Ζαχαρόπουλος, Πολυχρονάκης (55' Σκαρίμπας), Ζαρκάδας (66' Χαλιώτης), Κασνέτσης, Κουλός (46' Ντάφλας).

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Δόσκορης (Φθιώτιδας), Κωνστάντιος (Εύβοιας)

Last modified onΚυριακή, 15 Φεβρουάριος 2015 18:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep