Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σκληρό 0-0 για ΑΕΛ

Λευκή ισοπαλία στην Κατερίνη για Πιερικό και ΑΕΛ που δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν πολλές φάσεις σε ένα δυνατό παιχνίδι.

Η ομάδα της Λάρισας δεν βρήκε τις λύσεις απέναντι στην άμυνα του Πιερικού και την τακτική του Θωμά Γράφα και έτσι οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, αποτέλεσμα που ευνοεί περισσότερο τους γηπεδούχους και διατηρεί το αήττητό τους. Σε ελάχιστες στιγμές της αναμέτρησης υπήρξαν σημαντικές ενέργειες και συνδυασμοί ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές. Η θεσσαλική ομάδα κράτησε την μπάλα περισσότερο στα πόδια της, αλλά δεν βρήκε διαδρόμους προς την αντίπαλη περιοχή και οι αξιόλογες τελικές προσπάθειες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Ο Μπόγιοβιτς ήταν μακριά από τις φάσεις, ο Ν' Γκεσάν δεν έκανε αισθητή την παρουσία του και βγήκε στο ημίχρονο, ενώ οι φιλοξενούμενοι δέχθηκαν και αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα. Μετά την κόκκινη κάρτα που είδε ο Μπουζούκης με δεύτερη κίτρινη στο 68ο λεπτό η ΑΕΛ πίεσε ακόμη περισσότερο, αλλά δεν έβγαλε και πάλι φάσεις.

Ο Μπουζούκης είδε δύο κίτρινες κάρτες για μαρκαρίσματα πάνω στον Νεμπεγλέρα, ενώ ίσως θα μπορούσε να είχε αποβληθεί νωρίτερα, αφού παρότι είχε κίτρινη κάρτα έκανε ακόμη δύο, τρεις σκληρές επεμβάσεις.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Θωμάς Γράφας): Παπατολίκας, Λαμπάκης, Καραγιαννίδης, Καρτσαμπάς, Γιαννούλης (88 Μπαστάνης), Μπαξεβάνος (60' Παλάτσιος), Τσιάρας, Μπουζούκης, Μυστακίδης (92' Γιαννόπουλος), Ντόσης, Σταμάτης.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Καρανίκας, Κουρτεσιώτης, Μελισσάς, Σαρακατσάνος, Πινδώνης, Νεμπεγλέρας, Γιάντσης (56' Παμλίδης), Ν' Γκεσάν (46' Πϊντο), Περίκο (72' Ριμπέιρο), Μπόγιοβιτς.

Last modified onΠαρασκευή, 13 Φεβρουάριος 2015 21:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep