Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Άνοδος με… ψαλιδάκι

Ο Ουκάρ Κένταλ με εκπληκτικό γκολ άνοιξε τον δρόμο της άνετης (3-0) επικράτησης του ΟΦΗ επί του Διαγόρα.

 

Το αποτέλεσμα της ένστασης των Κρητικών σε βάρος της Δόξας Δράμας δεν γνωρίζουμε ποιο θα είναι. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι το βράδυ της Τρίτης (26/07) στο γήπεδο της Φυλής η ομάδα του Ηρακλείου έδειξε ότι είναι αποφασισμένη να επιστρέψει στη Super League και να μην επιτρέψει σε κανέναν να της πάρει την πρωτιά. Μαέστρος του ΟΦΗ απέναντι στους μαχητικούς «μπέμπηδες» του Διαγόρα ο Ουκάρ Κένταλ…

 

Ο Γάλλος μέσος στην πρώτη του συμμετοχή στο βασικό σχήμα του ΟΦΗ έπειτα από τις 22 Νοεμβρίου φρόντισε με εκπληκτικό ψαλιδάκι στο 37’ να ανοίξει το σκορ και να δείξει τον δρόμο προς τη Super League... Η σωστή αποβολή του Μαριεττάκη στο 52’ απλοποίησε την κατάσταση, με τους Κρητικούς να ζευγαρώνουν τα τέρματά τους στο επόμενο λεπτό με τον Παπουλή και να κλείνουν τον χορό των γκολ στο 72’ με τον πρώην «κυανέρυθρο» Ιβάν Ρούσεφ.

 

ΟΦΗ: Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος, Μπουλούτ, Πίτσος, Κάλαϊζιτς (69' Ζορμπάς), Ρούσεφ, Γεωργίου, Παπουλής (78' Τάντιτς), Ουκάρ, Μπούρμπος (76' Ρόβας), Κατσικογιάννης.

 

Διαγόρας: Χειμωνέττος (83' Τυρέλης), Σκόνδρας, Πεταυράκης (70' Χατζηπέτρος), Αυγενικού, Μπαούρης, Φράγκος, Χατζηκοσμάς, Μαριεττάκης, Μαλλιάκας, Καρπαθάκης (78' Κενενούνης), Πουλόπουλος.

 

Πριμ 30.000 ευρώ

 

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης ανακοίνωσε στους παίκτες του ΟΦΗ πριμ 30.000 ευρώ για τη νίκη και υποσχέθηκε ανάλογο ποσό αν επικρατήσουν και του Λεβαδειακού.

 

 

Last modified onΤετάρτη, 27 Ιούλιος 2011 23:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep