Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ο Ηρακλής κρατά... αποστάσεις

Ο Γηραιός επικράτησε 3-0 του Τυρνάβου και περιμένει το ντέρμπι ΑΕΛ - Λαμία για να αυξήσει τη διαφορά από τους διώκτες του.

Χωρίς να πιάσει υψηλούς ρυθμούς απόδοσης ο Ηρακλής επικράτησε σχετικά εύκολα του Τυρνάβου που δεν κατάφερε να απειλήσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης σε κανένα σημείο της αναμέτρησης στο Καυτανζόγλειο. Η άκαρπη υπεροχή που είχαν οι γηπεδούχοι έδειχνε πως θα πήγαιναν με τη «λευκή» ισοπαλία στο ημίχρονο, αλλά ο Τσιλιγκίρης είχε άλλη άποψη και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από έναν ιδανικό συνδυασμό των ποδοσφαιριστών του Ηρακλή.

Στο 45ο λεπτό ο Ρομάνο άνοιξε δεξιά στον Κάσσο, εκείνος έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Τσιλιγκίρης πρόλαβε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι για το 1-0. Χωρίς άγχος πλέον, ο Γηραιός έψαξε με άνεση το μαξιλαράκι του δεύτερου γκολ και αυτό ήρθε στο 66ο λεπτό με σκόρερ τον Κάσσο και τους Περόνε - Κυριακίδη να έχουν τον ρόλο στη δημιουργία της φάσης. Τον λογαριασμό έκλεισε ο Γιάννης Λουκίνας στο 89ο λεπτό με ωραία προσποίηση στην περιοχή και σουτ για το 3-0 έπειτα από ασιστ του Ρομάνο.

Έτσι, οι «κυανόλευκοι» συνεχίζουν αήττητοι την πορεία τους στο πρωτάθλημα, έχοντας πλέον απόσταση 9 πόντους από τη 2η Λαμία και 12 από την 3η Ζάκυνθο. Ο Τύρναβος από την άλλη, γνώρισε τη δεύτερη διαδοχική εκτός έδρας ήττα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σιατραβάνης (41' Κάσσος), Ζιαμπάρης, Στάμου, Σαραμαντάς, Κυριακίδης, Ιντζόγλου, Ρομάνο, Περόνε (70' Λουκίνας), Τσιλιγκίρης (82' Πασάς).

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Στεργιανός, Καραμανλής, Κισκαμπάνης, Ντατίδης, Παληγεώργος, Λαμπρόπουλος, Μπιλά (54' Παπασάββας), Γκούρτσας, Μιλουτίνοβιτς (46' Εμμανουήλ), Ποκόνγκ (76' Αλεξίου).

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Κουτσόγιαννος (Αθηνών), Λ. Τίκας (Θεσπρωτίας)

Last modified onΠαρασκευή, 06 Φεβρουάριος 2015 21:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep