Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ο Γκούρμα έδωσε τη λύση

Η Λαμία επικράτησε δύσκολα, αλλά δίκαια του Φωκικού με 1-0 χάρη σε γκολ του Γκούρμα.

Μετά από δύο διαδοχικές ήττες από Απόλλωνα 1926 και Αγροτικό Αστέρα, η Λαμία -στο ντεμπούτο του Παύλου Δερμιτζάκη στην τεχνική ηγεσία- επέστρεψε στις νίκες καθώς επιβλήθηκε 1-0 του Φωκικού, χάρη σε τέρμα του Μάριο Γκούρμα. Σημειώνεται ότι πριν τη σέντρα παρελθόν αποτέλεσε ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Νικ Κάτσικας και στον πάγκο βρέθηκε ως υπηρεσιακός ο Αχιλλέας Μανέτας!

Η ομάδα της Φθιώτιδας παραμένει ψηλά στην κατάταξη, ενώ οι φιλοξενούμενοι που είχαν στον πάγκο τους τον τεχνικό των Νέων Αχιλλέα Μανέτα και όχι τον Νικ Κάτσικα, υπέστησαν την τέταρτη σερί εκτός έδρας ήττα και κατά συνέπεια παραμένουν καθηλωμένοι στην τελευταία θέση της κατάταξης. Μάλιστα, ο Φωκικός έμεινε για έκτο παιχνίδι μακριά από την έδρα του χωρίς γκολ!

Η Λαμία διατήρησε την υπεροχή στο πρώτο μέρος και προσπάθησε να παραβιάσει την εστία του Φωκικού, δίχως να τα καταφέρει. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι έριξαν το βάρος στην αμυντική λειτουργία αλλά παράλληλα κατέγραψαν στον απολογισμό τους και ορισμένες αξιόλογες επισκέψεις στα αντίπαλα καρέ.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι άσκησαν ασφυκτική πίεση στην εστία του Φωκικού και τελικά βρήκαν το γκολ που αναζητούσαν στο 72' με τον Γκούρμα. Το τέρμα αυτό αποδείχθηκε αρκετό για να τους χαρίσει τη νίκη μιας και ο Φωκικός δεν ήταν σε θέση να απειλήσει.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΛΑΜΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Μπλάζιτς, Ζουλιώτης, Κόμνος, Ρεπετσάς, Λεάντρο, Φατιόν, Μουμίν (57' Χαϊκάλης), Βασιλόγιαννης, Γκούρμα (86' Κωστόπουλος), Πέρεθ (59' Καμαρά), Γιενγκά.

ΦΩΚΙΚΟΣ (Αχιλλέας Μανέτας): Τσεκρέζι, Μουστάκης, Ζαρκάδας (61' Μεγάλος), Σκαρίμπας (84' Ζαχαρόπουλος), Χαντάκιας, Καλλέργης, Ντάμπος (68' Μαρκάκης), Γεωργουσόπουλος, Ευαγγελιδάκης, Κασνέτση, Πολυχρονάκης.

Last modified onΚυριακή, 01 Φεβρουάριος 2015 18:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep