Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Η φυλή της έκπληξης στις Σέρρες

Σπουδαία, πρώτη νίκη του Θρασύβουλου, «επνιξε» 2-1 τα «λιοντάρια»


Όσα γκολ είχε σημειώσει σε 10 ματς πρωταθλήματος, η ομάδα της Φυλής τα πανηγύρισε στις Σέρρες, επικρατώντας του Πανσερραϊκού 2-1 στη μεγάλη έκπληξη της 11ης αγωνιστικής. Οι «πράσινοι» παρά την κόπωση από τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, παρουσιάστηκαν αισθητά βελτιωμένοι σε σχέση με προηγούμενα ματς και πήραν δίκαια το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα χάρη σε γκολ των νεοαποκτηθέντων Σταμπολζίεφ (16’), Ντακόλ (48’ πεν.).

Από την άλλη πλευρά ο Πανσερραϊκός προβλημάτισε έντονα με την απόδοσή του. Αν και ο Μπανγκουρά στο ντεμπούτο του βρήκε δίχτυα, αποδείχτηκε ότι ένας… κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Πλέον δεν αποκλείεται οι εξελίξεις στα «λιοντάρια» να είναι ραγδαίες.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Γουμάγιας, Καρατζάς, Ντιόγκο, Μιλένκοβιτς, Σαλαμαστράκης, Περπερίδης, Στεφανίδης, Ανάκογλου, Ντα Κόστα (81' Τσαούσης), Βουτσιάς, Παντελιάδης (46' Μπανγκουρά).

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Κασμπερίδης, Καλαμιώτης, Παγώνης, Βασιλείου, Σύρος, Ροκάστλ (84' Βαγγελής), Σταμπολζίεφ (58' Νικολάου), Σκόνδρας, Βλάχος (54' Ζουμπουλάκης), Ντακόλ, Ψιάνος.

Θυμηθείτε ΕΔΩ τη live εξέλιξη του αγώνα.

Last modified onΣάββατο, 14 Ιανουάριος 2012 17:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep