Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ζάκυνθος για… play off

Η Ζάκυνθος επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού Βόλου και πάτησε τριάδα.

Οι νησιώτες, οι οποίοι έχουν και ένα ματς λιγότερο, επέστρεψαν στις νίκες έπειτα από τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες. Επιβλήθηκαν 1-0 του Ολυμπιακού Βόλου χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Μπλέτσας με γυριστή κεφαλιά στο 27’ και βρίσκονται σε τροχιά play off.  Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο, δεν φάνηκαν καθόλου στο δεύτερο. Οι Βολιώτες διαμαρτύρονται για δύο περιπτώσεις πέναλτι.  Στο 15’ και στο 55’.

Καλύτερη η Ζάκυνθος στο πρώτο μέρος, που ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 27’ με σκόρερ τον Μπλέτσα. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έπιασε τη γυριστή κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Τσόπελα και έδωσε το προβάδισμα στους νησιώτες. Ο Ολυμπιακός Βόλου προσπάθησε να απειλήσει, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη φάση στην εστία της Ζακύνθου. Ζήτησε πέναλτι σε επαφή του Καλλιβωκά με τον Διαμαντόπουλο στο 15’.

Δυνατά μπήκε στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός Βολου. Στο 55’ διαμαρτύρεται για πέναλτι, όταν ο Καλλιβωκάς έδιωξε το σουτ του Θέου πάνω στη γραμμή, θεωρώντας ότι το έπραξε με το χέρι. Αν και οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή, δεν κατάφεραν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί. Η Ζάκυνθος αρκέστηκε σε αμυντικό ρόλο στο δεύτερο μέρος, χωρίς να σημειώσει ευκαιρία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ Live ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι συνθέσεις:

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ντάνι Ακίνο): Ξενοδόχοφ, Οικονόμου, Ουνγιαλίδης, Καλλιβωκάς, Βαρέλα (70' Πιτταράς), Ευθυμιάδης, Αποστόλου, Μπλέτσας (86' Νόνης), Κριτσμάρεβιτς, Χατζησάββας, Τσόπελας (83' Πέττας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Κασμερίδης, Ζέρης, Μαργαρίτης (82' Καρράς), Γιαλούσης, Ιντζίδης, Τριανταφυλλάκος (46΄ Ρόκας), Μαρτίνεθ, Νικολιάς, Μπιτάνγκ (46' Μπαλντοβαλίεφ), Θέος, Διαμαντόπουλος.

Διαιτητής: Παναγιωτόπουλος (Αιτ/νίας)

Βοηθοί: Αναγνωστόπουλος (Αχαΐας), Παλαμίδας (Λακωνίας)

Last modified onΣάββατο, 24 Ιανουάριος 2015 17:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep