Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Καθάρισε» από το πρώτο η Παναχαϊκή!

Οι Αχαιοί επιβλήθηκαν 2-0 του Αχαρναϊκού και ξέφυγαν τέσσερις βαθμούς από τα τρίτα Χανιά.

Ένα ημίχρονο χρειάστηκε η Παναχαϊκή στο ματς με τον Αχαρναϊκό. Οι Αχαιοί ήταν ανώτεροι από την ομάδα του Μενιδίου και με δύο γκολ στο πρώτο μέρος  κατάφεραν να «κλειδώσουν» το τρίποντο και να αποσπαστούν εκ νέου στους 4 βαθμούς από τον ΑΟΧ, που είναι τρίτος. Το 1-0 πραγματοποίησε στο 25' ο Στεργίδης, έπειτα από υποδειγματική αντεπίθεση των γηπεδούχων, ενώ το 2-0 σημείωσε στο 36' ο Ζλατκόφσκι, που επωφελήθηκε από τις κόντρες και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος ο Αχαρναϊκός προσπάθησε να πάρει μέτρα και να ανεβάσει ρυθμό, αλλά οι γηπεδούχοι δεν του επέτρεψαν να φανεί ιδιαίτερα απειλητικός. Η Παναχαϊκή λοιπόν έκλεισε τον πρώτο γύρο στη 2η θέση, επιστρέφοντας στις επιτυχίες μετά την ήττα στα Χανιά, την περασμένη αγωνιστική.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Κάργας, Άλμπι, Αναστασόπουλος, Χαρτσιάς (59' Φουρλάνος), Στεργίδης, Μαρουκάκης (87' Μασούρας), Μπαλού (77' Χούσα), Πατινιώτης, Ζλατκόφσκι.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Εμέκα, Ιορδανίδης, Νιάρος, Ζώνας, Γιέσιτς, Παπατόλιος (57' Καλαμιώτης), Ιωαννίδης, Ταμπάκης (81' Αθανασόβ), Καλογερόπουλος (75' Σκαθαρούδης), Μωυσιάδης.

Διαιτητής: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας)

Βοηθοί: Νταλούκας (Τρικάλων), Κολοσιώνης (Αιτ/νίας)

Last modified onΚυριακή, 18 Ιανουάριος 2015 19:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep