Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Έσπασε το ρόδι

Ο Τύρναβος σημείωσε την πρώτη του εντός έδρας νίκη (1-0) επί του Φωκικού, ενώ έχασε και πέναλτι.

Έπειτα από τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες στο Αλκαζάρ, ο Τύρναβος… έσπασε το ρόδι και πανηγύρισε το πρώτο εντός έδρας τρίποντο. Η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη παρέμεινε για έκτο σερί παιχνίδι αήττητη. Νίκησε 1-0 τον Φωκικό, στον πάγκο του οποίου έκανε ντεμπούτο ο Νίκος Κάτσικας, ενώ έχασε και πέναλτι στο 72’ με τον σκόρερ του μοναδικού τέρματος, τον Νταμιάν Σολφερίνο.

Ανούσιο το πρώτο ημίχρονο στο Αλκαζάρ. Ο Τύρναβος είχε την κατοχή, αλλά όχι και τις σημαντικότερες ευκαιρίες. Η πιο αξιοσημείωτη αυτή του 24’ με τον Σολφερίνο να πιάνει την κεφαλιά, όμως ο Τσεκρέζι μπλόκαρε. Απεναντίας, ο Φωκικός απείλησε επιθετικά χάνοντας διπλή ευκαιρία στο 30’. Αρχικά με τον Ζαχαρόπουλο και έπειτα με τον Γεωργουσόπουλο.

Χωρίς πολλές φάσεις και στο δεύτερο μέρος. Ο Τύρναβος είχε την κατοχή και τις ευκαιρίες και κατάφερε να μετουσιώσει μία από αυτές σε γκολ. Στο 66’, ο Σολφερίνο έπιασε την κεφαλιά, που «ξεκλείδωσε» την άμυνα του Φωκικού, και έκανε το 1-0. Μάλιστα, ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος απώλεσε πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος στο 71’. Το εκτέλεσε στο 72’ και έστειλε την μπάλα άουτ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι συνθέσεις:

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Παληγεώργος, Κισκαμπάνης, Καραμανλής, Λαμπρόπουλος, Ντατίδης, Μιλουτίνοβιτς, Παπασάββας (46' Όττα), Κυριάκος, Σολφερίνο (79' Ιβανίδης), Γεωργίου (58' Ποκόνγκ).

ΦΩΚΙΚΟΣ (Νίκος Κάτσικας): Τσεκρέζι, Μουστάκης, Καντούτσης, Παπαδόπουλος, Σκαρίμπας (75' Πρίφτης), Καλλέργης, Ντάμπος, Γεωργουσόπουλος, Ευαγγελιδάκης, Ρεβυθόπουλος (44' Καρυπιάδης), Ζαχαρόπουλος (62' Δημητρίου).

Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας)

Βοηθοί: Κύφος (Πιερίας), Χαδήμογλου (Μακεδονίας)

Last modified onΚυριακή, 11 Ιανουάριος 2015 18:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep