Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κύπελλο Ελλάδος (LIVE)

Ενημέρωση για την εξέλιξη των αναμετρήσεων του Κυπέλλου Ελλάδος. Ενημέρωση για την εξέλιξη των αναμετρήσεων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η εξέλιξη των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος. 

Έπεσε η αυλαία της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος με τις πέντε αναμετρήσεις της Πέμπτης (8/1).

8ος όμιλος
ΑΟ ΧΑΝΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-2

80' ΓΚΟΛ 2-2 Ο Πάγκαλος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.  

78' ΔΟΚΑΡΙ εκτέλεση φάουλ του Γκότοβου βρήκε στο δοκάρι. 

75' ΓΚΟΛ 1-2 Ο Κρητικός με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αφού πήρε την απόκρουση μετά το σουτ του Οικονομόπουλου.  

29' ΓΚΟΛ 0-2 Ο Κλωναρίδης στέλνει με σουτ μέσα από την περιοχή για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα 

17' ΓΚΟΛ 0-1 Ο Νίνης με ωραία προσπάθεια και σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και επέστρεψε με γκολ στους "πράσινους". 

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Μ. Στεφανίδης): Σικαλιάς, Παγώνης, Μανωλάς, Γκότοβος, Κοντέων, Σιλιγαρδάκης, Εσόνο (56' Καραγιάννης), Καραλής (66' Μαρτσάκης), Γκούμας (73' Οικονομόπουλος), Πάγκαλος, Κρητικός

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γ. Αναστασίου): Κότσαρης, Σπυρόπουλος, Χουχσούμης (77' Νάνο), Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Κλωναρίδης (71' Μπαϊράμι), Λαγός (71' Μπούι), Δώνης, Καρέλης, Νίνης, Ντίνας

Διαιτητής: Γιάχος (Χίου)
Βοηθοί: Ζησιμόπουλος (Πειραιά), Λάμπρου (Αν. Αττικής)
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 0-2

34' ΓΚΟΛ 0-2 Ο Θέος έκανε προσπάθεια στην αντεπίθεση, μπήκε στην περιοχή και γύρισε στον Διαμαντόπουλο που έστειλε την μπάλα με σουτ στην εστία. 

15' ΓΚΟΛ 0-1 Ο Μπιτάνγκ με ωραίο τεχνικό σουτ από 30 μέτρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παναιτωλικού.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μ. Χάβος): Στεφανάκος, Κουτρομάνος, Κούσας (46' Εντζεγκέλε), Μαλεζάς, Ρουμπουλάκου, Γοδόι (46' Κάπελ), Κωνσταντινόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος, Μύγας, Μήλιος, Βασιλείου (63' Άλβες)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Δ. Ελευθερόπουλος): Κολίτσι, Γιαλούσης, Μπάρμπας, Ζέρης, Μαργαρίτης, Κορνελάτος (46' Μαρτίνεθ), Ρόκας, Νικολιάς, Μπιτάγνκ (88' Καρράς), Θέος (65' Μακρυδημήτρης), Διαμαντόπουλος

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Βοηθοί: Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Μεσσήνης (Αχαΐας)

 

5ος όμιλος
ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 3-0 

58' ΓΚΟΛ 3-0 Ο Τζανετόπουλος με ωραία προβολή τελείωσε ένα πολύ ωραίο 1-2 με τον Μάνταλο. 

46' ΔΟΚΑΡΙ Ο Μάνταλος στην πρώτη φάση του δεύτερου μέρους μπήκε από δεξιά στην περιοχή, έκανε το σουτ που βρήκε στην συμβολή των δοκαριών.

44' ΚΟΚΚΙΝΗ κάρτα στον Πίτου Γκαρσία για μαρκάρισμα στον Μάνταλο και ο Ατρόμητος μένει με δέκα παίκτες. 

30' ΓΚΟΛ 2-0 Ο Λαμπρόλουλος με γυριστή κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ατρόμητου μετά από γέμισμα με φάουλ του Μάνταλου. 

3' ΓΚΟΛ 1-0 O Αραβίδης δεν άφησε την φάση μετά την έξοδο του τερματοφύλακα του Ατρομήτου και εκείνη χτύπησε στο γόνατο του στρώθηκε και με σουτ σε κενή εστία την έστειλε στα δίχτυα. 

ΑΕΚ (Τ. Δέλλας): Ανέστης, Ρόβας, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Πεταυράκης, Τζανετόπουλος (79' Μπαρμπόσα), Ανάκογλου, Πλατέλλας, Μάνταλος, Αραβίδης (66' Ντούνης), Μπρέσεβιτς  (74' Γιόχανσον)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ζ. Πίντο): Γκορμπούνοφ, Νάστος, Λαζαρίδης, Κατσουράνης, Κοντοές (79' Κιβρακίδης), Αγκουαζί, Γκαρσία, Ουμπίδες, Τάτος (46' Δημούτσος), Μπρίτο (62' Γεωργίου), Ναπολεόνι

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)
Βοηθοί: Μπαλτάς (Αχαΐας), Φραγκιαδάκης (Δωδ/νήσου)
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 2-1

67' ΓΚΟΛ 2-1 Ο Τσιμόντζι έστειλε την μπάλα με σουτ στα δίχτυα. 

60' ΓΚΟΛ 2-0 Ο Αράμπα έκανε σουτ από τα όρια της περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 

42' ΓΚΟΛ 1-0 Ο Χασομέρης άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Κομοτηνής. Από πάσα του Ιγκόρ, με ωραίο αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μέσα από την μεγάλη περιοχή. 

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Εμ. Ρόκα):Πασχαλάκης, Μεχία, Λίτσκας, Ζδράβος, Παπαγεωργίου, Έμποου, Χασομέρης (76' Λαδάκης), Ντιγκινί, Τσουμάνης, Ίγκορ (46' Αράμπα), Ποτουρίδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γ. Φοιρός):Μανιάτης, Τζιμότζι, Σικαλιάς (31' Παληγεώργος),  Ραπτάκης, Κοτίτσας (46' Μπακομήτρος), Πατσατζόγλου Χρ., Πατσατζόγλου Βασ., Κόσουτιτς, Καρντόσο, Νάκα, Γουόρντεν (78' Μαναρίτσας).

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Εμπλιούκ (Ξάνθης), Η. Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

3ος ΟΜΙΛΟΣ
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ 3-1

83' ΔΟΚΑΡΙ Ο Καπετάνος έκανε το σουτ και η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι της Ζακύνθου.

59' ΓΚΟΛ 3-1 Ο Σολτάνι βρέθηκε σε θέση βολής μετά από γύρισμα στην περιοχή και απόκρουση των αμυντικών. Με προσποίηση και σουτ την έστειλε στα δίχτυα. 

51' ΔΟΚΑΡΙ σουτ του Βάλτερ από τα όρια της περιοχής, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί της Ζακύνθου.

45' ΓΚΟΛ 2-1 Ο Ευθυμιάδης βρήκε χώρο  και έκανε το σουτ από 25 μέτρα για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της Ξάνθης και να δώσει πάλι ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. 

30' ΓΚΟΛ 2-0 Ο Κλέιτον έκανε δυνατή μπαλιά στην περιοχή, ο Παπαστεριανός έπιασε στην κίνηση το σουτ και έστειλε την μπάλα στη γωνία της εστίας της Ζακύνθου.

28' ΓΚΟΛ 1-0 Εκτέλεση φάουλ του Γουάλας, ο Πολίτης προσπάθησε να μπλοκάρει, του έφυγε η μπάλα από τα χέρια και πέρασε τη γραμμή.

15' Η Ξάνθη πιέζει την άμυνα της Ζακύνθου, η οποία μέχρι τώρα έχει σωστές αντιδράσεις και δεν έχει αφήσει χώρους για εύκολα σουτ στον αντίπαλο της. 

SKODA ΞΑΝΘΗ (Ρ. Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος, Κομεσίδης, Λισγάρας, Γούτας, Γουάλας, Ομπόντο, Παπαστεριανός, Βάλτερ, Κλέιτον (63' Καπετάνος), Λουσέρο (76' Βασιλακάκης), Σολτάνι (84' Ορφανίδης)

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ν. Ακίνο): Πολίτης, Τσόπελας, Φωτιάς, Νόνης, Τσορμπατζίδης, Κριτσμάρεβιτς, Οικονόμου (70' Πέττας), Βαρέλα (62' Λέκκας), Μπλέτσας, Ευθυμιάδης, Παπαδημητρίου (62' Χατζησάββας)

Διαιτητής: Κύζας (Δράμας)
Βοηθοί: Δημητριάδης (Καστοριάς), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)

Last modified onΠέμπτη, 08 Ιανουάριος 2015 22:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep