Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γεμάτη... ισοπαλία στα Χανιά

Αήττητος εκτός έδρας έμεινε ο Αχαρναϊκός που πήρε 2-2 στα Χανιά. Αήττητος εκτός έδρας έμεινε ο Αχαρναϊκός που πήρε 2-2 στα Χανιά.

Ο Αχαρναϊκός αιφνιδίασε τους Κρητικούς και έφυγε με την ισοπαλία από τα Χανιά σε ένα παιχνίδι με ρυθμό, φάσεις και ανατροπές.

Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα μπήκε πολύ πιο δυνατά στον αγώνα, ο Βασίλης Ταμπάκης πρόλαβε να αναστατώσει την άμυνα του ΑΟ Χανίων δύο φορές, πριν τελικά δώσει την τελική πάσα στον Γέσιτς για το 0-1 στο 8ο λεπτό. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση και έδειξαν να αιφνισιάζουν με τη σειρά τους τον Αχαρναϊκό αφού στο 10ο λεπτό με κεφαλιά του Γκότοβου και στο 11ο λεπτό με νέα κεφαλιά του Κρητικού έφτασαν στο 2-1 και πήραν το προβάδισμα.

Ο Αχαρναϊκός αντέδρασε, δημιούργησε φάσεις και προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση πριν το ημίχρονο, ενώ τα Χανιά έψαξαν τον τρόπο να αυξήσουν την απόσταση. Το 2-1 έμεινε μέχρι το ημίχρονο και στην πρώτη ουσιαστική φάση του δεύτερου μέρους ο Νιάρος έκανε το ξαφνικό σουτ έξω από την περιοχή και ο Ταμπάκης που πήρε την απόκρουση του Σικαλιά από κοντά έσπρωξε την μπάλα στην εστία, στο 52ο λεπτό.

Η συνέχεια της αναμέτρησης ήταν εξαιρετική, αφού οι γηπεδούχοι πίεσαν για να πάρουν πάλι το προβάδισμα και άφησαν χώρους, με αποτέλεσμα να υπάρχουν φάσεις και από τις δύο πλευρές σε ένα πολύ θεαματικό παιχνίδι. Το 2-2 έμεινε μέχρι το τέλους και ο Αχαρναϊκός, που είναι αήττητος εκτός έδρας, παραλίγο να πάρει τη νίκη στο τέλος με την προβολή του Μανουσάκη, που έφυγε ελάχιστα έξω από το δοκάρι του Σικαλιά.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Σταύρος Παπανδρέου): Σικαλιάς, Κοντέων, Γκότοβος, Παγώνης, Εσόνο, Οικονομόπουλος (75' Καμινιώτης), Σιλιγαρδάκης, Καραλής (55' Μαρτσάκης), Καραγιάννης (58' Γκούμας), Πάγκαλος, Κρητικός

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Ζώνας, Εμέκα, Μωϋσιάδης, Ιωαννίδης, Ταμπάκης, Γέσιτς, Παπατόλιος (63' Καλαμιώτης), Νιάρος (70' Στουρνάρας), Ιορδανίδης (85' Καλογερόπουλος), Μανουσάκης.

Διαιτητής: Ρατσιάτος (Αργολίδας)

Βοηθοί: Κουρομιχελάκης (Πειραιά), Νικολακάκης (Ηρακλείου)

Last modified onΔευτέρα, 22 Δεκέμβριος 2014 18:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep