Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Κηδεία» στο Βόλο

Πρώτη νίκη για τον Τύρναβο με διπλό (2-3) κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου στο ΕΑΚ, που αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς του.

Η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα, έπειτα από δύο σερί ισοπαλίες απέναντι σε έναν κακό Ολυμπιακό Βόλου, με πολλά αμυντικά λάθη. Ωστόσο προσπάθησε να μπει στο ματς, παρόλο που βρισκόταν συνεχώς με την πλάτη στον τοίχο. Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν και άλλο έδαφος από την κορυφή και μετά την ήττα έγιναν αποδέκτες αποδοκιμασιών από τους οπαδούς τους. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του ματς ακούστηκε το σύνθημα από τους οργανωμένους: «Βγάλτε τη φανέλα και φύγετε από εδώ».

Σε ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο στο ΕΑΚ, ο Τύρναβος εκμεταλλεύθηκε μία από τις φάσεις που δημιούργησε και πήρε κεφάλι στο σκορ με κεφαλιά του Κισκαμπάνη στο 20’. Ήταν το πρώτο γκολ που σημείωσε ο Τύρναβος εκτός έδρας. Επίσης, οι παίκτες του Απόστολου Χαραλαμπίδη απείλησαν στο 24’ και 27’ με τους Μιλουτίνοβιτς και Ζυγκερίδη αντίστοιχα. Ο Ολυμπιακός Βόλου προσπάθησε να αντιδράσει και να απειλήσει, χωρίς ωστόσο να έχει ουσία στο παιχνίδι του. Στο 45+’2, ακυρώθηκε γκολ των Βολιωτών, καθώς ο Διαμαντόπουλος υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά. Έχασαν σημαντική ευκαιρία με τον Κούτσι στο 50’, ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που εξασφάλισαν διαφορά δύο τερμάτων στο ματς. Στο 59’ έγραψαν το 2-0 με σκόρερ τον Γεωργίου (πλασέ). Οι Βολιώτες αντέδρασαν, παρά την ψυχρολουσία και μείωσαν σε 2-1 με τον Μακρυδημήτρη στο 63’.

Στο 79’ ο Τύρναβος απέκτησε και πάλι διαφορά με σκόρερ τον Ότα έπειτα από λάθη στην άμυνα του Ολυμπιακού Βόλου. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μπουν και πάλι στο ματς και στο 86’ ο Κούτσι με κεφαλιά μείωσε σε 2-3, που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Γιώργος Κούτσης): Κασμερίδης, Ζέρης, Μαργαρίτης, Γιαλούσης, Μακρυδημήτρης, Μπάρμπας, Νικολιάς (73' Χιντζίδης), Ρόκας (34' Κούτσι), Μέζα, Μαρτίνεθ (62' Θέος), Διαμαντόπουλος.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Κισκαμπάνης, Καραμανλής, Σαμαράς, Ζυγκερίδης, Πεχλιβανόπουλος, Ντατίδης, Παληγεώργος, Γεωργίου, Σολφερίνο (81' Σουλιώτης), Μιλουτίνοβιτς (60' Τσούκαλος, 74' Ότα).

Διαιτητής: Σημαιάκης (Χαλκιδικής)

Βοηθοί: Κελάζογλου (Χαλκιδικής), Γεωργάρας (Άρτας)

Last modified onΔευτέρα, 15 Δεκέμβριος 2014 22:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep