Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Ο Μπουντούρης έδειξε τον δρόμο!

Η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε 2-1 του Φωκικού που έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία.

Το πρώτο της γκολ στο πρωτάθλημα έψαχνε η Αναγέννηση Καρδίτσας στην Άμφισσα και όχι μόνο πανηγύρισε δις με τον αρχηγό, Σωκράτη Μπουντούρη, αλλά κατέκτησε το πρώτο φετινό τρίποντο στην έδρα του Φωκικού. Οι Θεσσαλοί αιφνιδίασαν με τον αρχηγό τους και άνοιξαν το σκορ στο 4', ενώ στο 35' ο ίδιος ευστόχησε από την άσπρη βούλα και έδωσε σαφές προβάδισμα στους «κιτρινόμαυρους».

Οι γηπεδούχοι μπήκαν ξανά στο παιχνίδι με τον Καλλέργη να βρίσκει δίχτυα στο 39' και να μειώνει σε 1-2, όμως δεν μπόρεσαν να αποσπάσουν ούτε τον πόντο. Έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία και φωνάζουν για δύο πέναλτι (50', 76'), ενώ είδαν στο 76' τον Χατζηρίζο να σουτάρει στο οριζόντιο. Στο φινάλε ο Μίχος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για τη θεσσαλική ομάδα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΦΩΚΙΚΟΣ (Γιώργος Μαραντάς): Τσεκρέζι, Μουστάκης (69' Γεωργουσόπουλος), Καντούτσης, Παπαδόπουλος, Δημητρίου (62' Ντάμπος), Σαΐν, Σκαρίμπας, Γκατσέσα, Καλλέργης, Ρεβυθόπουλος, Χαριτίδης (46' Ευαγγελιδάκης).

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσάμης, Μίχος, Νίκιτς, Στάμος, Μπιτέλης, Βουτσιάς (80' Γκουγκούδης), Οικονόμου, Σάββας, Τζέκος, Μπουντούρης (90'+3' Υφαντής), Χατζηρίζος.

Διαιτητής: Ζαραβίνος (Αθηνών)

Βοηθοί: Μπαμπάς, Αργυρός (Αθηνών)

Last modified onΔευτέρα, 03 Νοέμβριος 2014 01:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep