Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Διόδια στη Λαμία

Μεγάλη νίκη (1-0) της Λαμίας απέναντι στην ΑΕΛ, με τους γηπεδούχους να υπερέχουν και να παίρνουν το ματς μετά την αποβολή του Ντερνίς.

Από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης μεταξύ της γηπεδούχου Λαμίας και της ΑΕΛ ήταν φανερό πως το πάθος θα έκρινε το αποτέλεσμα. Αρκετά μαρκαρίσματα, ποδοσφαιριστές που δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες και ο Νεόφυτος που τελείωσε το ματς με επίδεσμο στο κεφάλι συνέθεσαν την εικόνα του ντέρμπι στο ΔΑΚ.

Οι καλές φάσεις ήταν μετρημένες, η Λαμία έδειχνε πως έχει περισσότερες λύσεις και ειδικά όταν πήρε το πλεονέκτημα στον αγωνιστικό χώρο με την αποβολή του Ντερνίς με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 53ο λεπτό. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι πίεσαν την άμυνα των Θεσσαλών και έφτασαν στη νίκη με το ωραίο γκολ του Βασιλόγιαννη που εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Καμαρά, έκανε το κοντρόλ και το σουτ που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 74ο λεπτό.

Στη συνέχεια το παιχνίδι άνοιξε, οι Βυσσινί έψαξαν την ισοφάριση χωρίς να κάνουν σημαντική τελική προσπάθεια, αφού καμία από τις πέντε που είχαν στο ματς δεν ήταν εντός εστίας. Στα τελευταία πέντε λεπτά μάλιστα η ΑΕΛ αγωνίστηκε με εννέα ποδοσφαιριστές αφού ο Φορνέρ έφυγε τραυματίας από το γήπεδο.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Μπλάζιτς, Ζουλιώτης, Τσαμούρης, Λεάντρο, Ρεπετσάς, Καμαρά, Βασιλόγιαννης, Γιενγκά (27' Φραγκος - 66' Χαϊκάλης), Νεόφυτος, Φατιόν, Γκούρμα (86΄ Μουμίν).

ΑΕΛ (Κώστας Παναγόπουλος): Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κοντοδήμος, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Νεμπεγλέρας, Τσιλιγκίρης (75' Καρανίκας), Πινδώνης, Βερδού (63' Στεφανίδης), Ντερνίς, Μούτσα (58' Φορνέρ).

Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Νατσιόπουλος, Η. Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Last modified onΔευτέρα, 27 Οκτώβριος 2014 20:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep