Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Λυτρώθηκε με το... Ζόριτς

Η ΑΕΚ πήρε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ζόριτς στο τέλος και έκανε την ανατροπή (2-1) στο ματς με τον Απόλλωνα που έπαιζε με 10 από το 53'.

Ο Απόλλων έδειξε στην ΑΕΚ πως η φετινή χρονιά χρειάζεται αρκετή ενέργεια και προσπάθεια για να πάρει το εισιτήριο της ανόδου και κατάφερε να την βάλει με την πλάτη στον τοίχο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με το πέναλτι του Γκονζάλες. Η πίεση των γηπεδούχων ήταν μεγάλη, που με την συμπαράσταση 30.000 οπαδών της πάλεψε στην αρχή να φτάσει στην ισοφάριση, η οποία ήρθε όταν άλλαξαν οι ισορροπίες στο ματς μετά την αποβολή του Βάντερσον με δεύτερη κίτρινη κάρτα (53') που τους έδωσε καλύτερη ψυχολογία, μεγαλύτερη πίστη και φυσικά χώρους.

Το 1-1 έκανε με πολύ δυνατή κεφαλιά ο Ντακόλ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μπαρμπόσα από την αριστερή πλευρά στο 62ο λεπτό. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» βήκε λύσεις στην άμυνα μέχρι το 84ο λεπτό, όταν σε ένα γέμισμα στην περιοχή, ο Ζόριτς βγήκε στην πλάτη της άμυνας, ο Κύργιας στην προσπάθειά του να διώξει δεν βρήκε μπάλα, αλλά τα πόδια του Ζόριτς και ο Μάνταλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από τα έντεκα βήματα.

Έτσι, η Ένωση βρίσκεται πλέον μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους χιλιάδες οπαδούς που έδωσαν το «παρών» στο ΟΑΚΑ.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Μπακάκης, Πεταυράκης, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος (74΄Γεωργέας), Κορδέρο, Μάνταλος, Ντούνης (68' Ζόριτς), Μπαρμπόσα, Πλατέλλας, Ντακόλ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Κωστένογλου): Κουτσόπουλος, Κύργιας, Χατζηζήσης, Γκόλιας, Κοτσώνης, Ηρακλής, Γκονζάλες, Λαγός (87' Αλίπιο), Ανγκούλο, Βάντερσον (55' Κυριάκος), Σέτι (11' λ.τρ. Χατζής).

Διαιτητής: Σελίμος (Λακωνίας)

Βοηθοί: Παλαμίδας (Λακωνίας), Λάμιας (Μεσσηνίας)

Last modified onΚυριακή, 19 Οκτώβριος 2014 20:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep