Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μοιρασιά στις Σέρρες

Ο ανώτερος Εθνικός έμεινε στο 0-0 απέναντι στον Αιγινιακό, στις Σέρρες.

Αν μια ομάδα άξιζε τη νίκη στην αναμέτρηση του Εθνικού με τον Αιγινιακό, αυτή ήταν οι Σέρρες. Όχι ότι έχασαν ένα σωρό ευκαιρίες για να σκοράρουν. Είχαν μετρημένες, αλλά καλές. Το συγκρότημα του Μάκη Κατσαβάκη έπαιξε καλύτερα από την ομάδα της βόρειας Πιερίας. Είχε την υπεροχή, την κατοχή της μπάλας, αλλά απέτυχε να μετουσιώσει σε γκολ τις λιγοστές και αξιοσημείωτες φάσεις μπροστά στην εστία του Τόλιου. Χατζηδημητρίου, Κωνσταντινίδης και Πάλλας θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ για τους φιλοξενούμενους του Αλέκου Θεοδωρίδη απείλησε μονάχα ο Κουτσοσπύρος με ένα μακρινό σουτ.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΕΡΡΩΝ (Μάκης Κατσαβάκης): Κραβαρίτης, Τσουβαλτσίδης, Νικολίτσας, Κουκόλης (76' Παναγιωτίδης), Κωφοκώτσιος, Δέντσας,Μερεσιώτης, Χατζηδημητρίου, Πάλλας, Μαρίνου (90' Πολύζος), Κωνσταντινίδης (85' Ναστέφσκι).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Αλέκος Θεοδωρίδης): Τόλιος, Τέλλος, Λιόλιος, Πάβλοβιτς, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο (72' Μπάρος), Πολύζος (46΄Ζούρκος), Πέντα, Ναουμτσέφσκι, Κουτσοσπύρος, Καζάκης (66' Πόποβιτς).

Διαιτητής: Κιοτζένης (Ξάνθης)
Βοηθοί: Εμπλιούκ, Χατζημωυσιάδης (Ξάνθης)

Last modified onΚυριακή, 12 Οκτώβριος 2014 19:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep