Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Play off «Part 2»

Διεξάγεται την Κυριακή (24/07) η 2η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου.

 

 

 

ΔΙΑΓΟΡΑΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Φυλής

Ώρα έναρξης: 20.30 Conn-X TV

 

Στην τελευταία θέση χωρίς πόντο βρίσκεται ο Διαγόρας, αλλά στην πρεμιέρα απέναντι στη Δόξα Δράμας άφησε καλές εντυπώσεις. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Μιχάλη Τσιβρινή έκαναν βουτιά στα βαθιά και έδειξαν ότι έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους. Εάν δεν επηρεαστούν από την ήττα, τότε είναι ικανοί να κάνουν τη ζημιά. Μοναδική απουσία για τους Ροδίτες θα είναι ο τραυματίας Τομάζος.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, οι Βοιωτοί βλέπουν το ματς σαν τελικό. Στην πρεμιέρα ηττήθηκαν από τον ΟΦΗ, πληρώνοντας την αποβολή του Μανώλη Ψωμά, ο οποίος θα χάσει το ματς. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι αν δεν επικρατήσουν η 1η θέση θα έχει χαθεί, γι’ αυτό ο τεχνικός Γιάννης Παπακώστας προσανατολίζεται να αλλάξει το σύστημα από 4-2-3-1 σε 4-4-2 και με τον Ζουρούδη παρτενέρ του Ντιμπαλά στην επίθεση. Τη θέση του Ψωμά θα πάρει ο Λισγάρας.

 

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ – ΟΦΗ

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας

Ώρα έναρξης: 20.30 Conn-X TV

 

Ζωντανή στο κυνήγι της 1ης θέσης είναι η Δόξα Δράμας έπειτα από τη νίκη της σε βάρος του Διαγόρα. Το κακό για τους Δραμινούς είναι ότι το ρόστερ τους αποτελείται από 12 παίκτες και δεν υπάρχει πολυτέλεια για τραυματισμούς ή τιμωρίες. Όλοι οι «ασπρόμαυροι» ήταν πιασμένοι μία ημέρα μετά τον αγώνα και προσπάθησαν να αποθεραπευτούν με χάλαρωμα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ξέρουν ότι η αποστολή τους θα είναι εξαιρετικά δύσκολη, αλλά ποντάρουν στο άψογο κλίμα που επικρατεί.

Ο ΟΦΗ από την πλευρά του είναι το μεγάλο φαβορί μετά τη νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό. Αν και απροπόνητοι οι Κρητικοί πήραν το σπουδαίο τρίποντο και απέχουν τρεις βαθμούς από τη Δόξα Δράμας και πέντε από τους Βοιωτούς. Ο Νίκος Αναστόπουλος έχει ζητήσει να σταματήσουν τα πανηγύρια και θεωρεί αυτοσκοπό την άνοδο. Εκτός πλάνων θα βρίσκεται ο Ερόλ Μπουλούτ, ενώ θα επιστρέψει ο Άρης Γαλανόπουλος που εξέτισε την ποινή του. Σε ένα ακόμα ματς ο ΟΦΗ περιμένει ότι θα έχει τη δυναμική συμπαράσταση του κόσμου του.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Β. ΓΚΟΛ

1. ΟΦΗ 7 1-0

2. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 4 1-0

3. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 2 0-1

4. ΔΙΑΓΟΡΑΣ 0 0-1

 

Last modified onΚυριακή, 24 Ιούλιος 2011 02:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep