Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μίλησε» τελευταίος ο Γάζωρος

Οι Σερραίοι ισοφάρισαν σε 1-1 την Αναγέννηση και έφυγαν κερδισμένοι από την Καρδίτσα.

Προβάδισμα για πρόκριση στην δεύτερη φάση του κυπέλλου Ελλάδας απέκτησε ο Εθνικός Γαζώρου απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι Σερραίοι στο 80' ισοφάρισαν σε 1-1 τους «κιτρινόμαυρους», χάρη σε γκολ του Τσουβαλτσίδη με κεφαλιά, και ως εκ τούτου στη ρεβάνς, που θα γίνει στην έδρα τους, έχουν το μαξιλαράκι ασφαλείας του εκτός έδρας τέρματος. Το πλήρωσε η Αναγέννηση, καθώς δεν μπόρεσε να εκματελλευτεί την υπεροχή που είχε, πιο πολύ στο πρώτο ημίχρονο.
Το συγκρότημα του Σάκη Θεοδοσιάδη είχε προηγηθεί μόλις στο 13', με σουτ του Κουλίδη ύστερα από προσπάθεια του Τζέκου. Κατοχή μπάλας, λοιπόν, αλλά δύσκολα δημιουργούσαν φάσεις οι γηπεδούχοι. Πλην του γκολ που σημείωσε ο Εθνικός Γαζώρου, απείλησε άλλη μία φορά με τον Ναστέφσκι, ενώ για την Καρδίτσα καλή ευκαιρία για το 2-0 είχε στο 63' ο Τζέκος, το σουτ του οποίου έφυγε άουτ.

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Μέλκας, Σάββας, Παπαργυρίου, Στάμος, Οικονόμου, Κουλίδης (65' Μπιτέλης), Γκουγκούδης, Μίχος, Τζέκος (74' Παναγιωτόπουλος), Νίκιτς, Βουτσιάς (58' Μπουντούρης).
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Μάκης Κατσαβάκης): Κραβαρίτης, Δέντσας, Κουκόλης, Χατζηδημητρίου, Σαββίδης, Κωφοκώτσιος (66' Τσιλούλης), Πάλλας, Κωνσταντίδης (81' Πολύζος), Τσουβαλτσίδης, Ναστέφσκι (72' Μαρίνου), Νικολίτσας.
Διαιτητής: Κυριαζίδης (Έβρου)
Βοηθοί: Βασιλόπουλος (Έβρου), Παρασίου (Ημαθίας)

Last modified onΤετάρτη, 15 Οκτώβριος 2014 17:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep