Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ισοπαλία σε όλα για ΑΕΛ

Με 1-1 στα γκολ, αλλά και στα δοκάρια τελείωσε η φιλική αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Πανηλειακό στο Αλκαζάρ

Η ΑΕΛ δέχθηκε το πρώτο της γκολ σε φιλική αναμέτρηση, είδε τον υπό δοκιμή Μπιλά να σκοράρει για να φέρει το ματς στα ίσα απέναντι στοη Πανηλειακό, αλλά το σημαντικότερο στοιχείο που πήρε ο Αλέκος Βοσνιάδης από αυτό το φιλικό είναι η θέληση των ποδοσφαιριστών του να παλέψουν για τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό, έστω και σε φιλικό.

Οι ποδοσφαιριστές του Πανηλειακού προηγήθηκαν αρκετά νωρίς (9') μετά από εκτέλεση φάουλ και κεφαλιά του Φορτούνη μέσα από την περιοχή σε ένα παιχνίδι που οι περισσότερες φάσεις ήταν από την πλευρά της ΑΕΛ, η οποία πίεσε, έψαξε την ισοφάριση και δέχθηκε κάποιες κόντρες χωρίς να φτάσει η ομάδα του Πανηλειακού σε ιδιαίτερες ευκαιρίες.

Ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε μετά την ανάπαυλα, οι αλλαγές έδωσαν περισσότερη δραστηριότητα στην ΑΕΛ που έκανε επιθέσεις από τα άκρα και τον άξονα και τελικά το γκολ ήρθε από στο 72ο λεπτό από σέντρα του Κονοδήμου και κεφαλιά του Μπιλά. Ο Πανηλειακός θα μπορούσε να είχε πάρει προβάδισμα στο σκορ, αλλά το σουτ του Νικολόπουλου χτύπησε στο δοκάρι και έφυγε έξω, ενώ η ΑΕΛ έχασε την ευκαιρία για τη νίκη στο 85ο λεπτό, όταν ο Σουάνης είχε σουτ στο δοκάρι. 

ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ

9' 0-1 εκτέλεση φάουλ από δεξιά στην περιοχή της ΑΕΛ, ο Φορτούνης πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

22' ο Δεινόπαπας βρέθηκε σε καλή θέση από μπαλιά του Πιερίκο, αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

72' 1-1 από σέντρα Κοντοδήμου, κεφαλιά του Μπιλά και 1-1 για την ΑΕΛ

77' ΔΟΚΑΡΙ σε σουτ του Νικολόπουλου στο δοκάρι για τον Πανηλειακό

85' ΔΟΚΑΡΙ μετά από άνοιγμα του Φορνέρ στον Σουάνη, σουτ του τελευταίου και η μπάλα στο δοκάρι.

ΑΕΛ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αθανασόπουλος (46' Καρακούτσης), Εσπίν, Δεληζήσης (60' Μουλόπουλος), Πινδώνης (60' Σουάνης), Τσεμπερίδης (60' Σίλβα), Καρανίκας (60' Κοντοδήμος), Κουρτεσιώτης (60' Γκούρτσας), Δεινόππαπας (46' Μπιλά), Περίκο (31' Φορνέρ), Μπλέντι (60' Σαρακατσάνος), Στεφανίδης (60' Νεμπεγλέρας)

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Λούκας Καβάλο): Γκίνης, Δαλκίδης, Εμμανουήλ, Κασνέτσης (44' Μπαλιονέ), Δημητρόπουλος, Κοτάκης, Κυριακάκης, Κολιός, Νικολόπουλος, Μπουντόπουλος, Φορτούνης. Έπαιξαν και οι: Τσέρα, Μπαλιόνε, Αλμπάνης, Χριστόπουλος, Νταγιάντας, Αμπατζίδης, Πούρνος, Αφράτης, Γκραικός.

Πηγή: athleticlarissa.gr

Last modified onΚυριακή, 24 Αύγουστος 2014 00:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep