Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τους έσπασε τα νεύρα

Εθνικός Αστερας και Παναχαϊκή έμειναν στο 1-1, κεντρικό πρόσωπο ο διαιτητής Γιαννουλάκης.

Φωνές, φασαρίες, έντονοι λεκτικοί διαπληκτισμοί με βαριές εκφράσεις συνέθεσαν ενα σκηνικό επικίνδυνο για καρδιακούς στην Καισαριανή. Κλήθηκε να διευθύνει το ματς ο Χανιώτης ρέφερι, ο οποίος όχι μόνο δεν προσπάθησε να ηρεμήσει το, ήδη, τεταμένο κλίμα που υπήρχε πριν την έναρξη του αγώνα, αλλά έβαλε το χεράκι του για να το μπουρλοτιάσει. Απανωτά λανθασμένα σφυρίγματα, εκατέρωθεν, προκάλεσε ουκ ολίγες φορές τον εκνευρισμό των ποδοσφαιριστών που μόνο μπάλα δεν έπαιξαν.

 

Το αγωνιστικό μέρος μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Μπάλα δεν παίχτηκε. Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν με αμφισβητούμενο πέναλτι, οι Πατρινοί ισοφάρισαν σε μία φάση όπου οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του σκόρερ Κυβελίδη. Ελάχιστες φάσεις. Καλύτερος ο Αστέρας, πιο παθιασμένος, χωρίς όμως κλασικές ευκαιρίες. Ικανοποιημένοι στην Παναχαϊκή με τον τρόπο που πήραν τον πόντο στο τέλος, καθώς για ένα ολόκληρο ημίχρονο πίεζαν μόνο με γεμίσματα και βαθιές μπαλιές.

 

Θα μπορούσαμε και είχαμε όλη την καλή διάθεση να κάνουμε μία ανάλυση σχημάτων και τακτικής των δύο προπονητών, αλλά όλα πήγαν στράφι. Αρνητικός παράγοντας και ο κακός αγωνιστικός χώρος. Και βέβαια, τα συνεχόμενα σφυρίγματα του διαιτητή που εκνεύρισαν τους πάντες.

 

Τέλος, βαθμολογικά η ομάδα της Καισαριανής παραμένει στις υψηλές θέσεις και μπορεί να ελπίζει σε κάτι περισσότερο από την εξασφάλιση της παραμονής. Η Παναχαϊκή από την πλευρά της έχασε έδαφος στην μάχη της ανόδου και θα πρέπει να αλλάξει άρδην το αγωνιστικό της πρόσωπο για να πλησιάσει στον στόχο της.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Εθνικός Αστέρας: Γκίτκος, Παπαθανασίου (55 Δάρρας), Καρατζάς, Παντίδος, Χωριανόπουλος (74 Παληγεώργος), Πασάς (57 λ. τρ. Λουτσιάνο), Νάστος, Μαστρογιάννης, Λαμπρόπουλος Β., Άντονι, Σκαρτσίλας.

Παναχαϊκή: Ανδρούτσος, Σπίνουλας, Κοιλιάρας, Τσεμπερίδης, Μενδρινός (54 Ατματζίδης), Φουρτάδο, Ντίνας (72 Χλωρός), Ουρτάδο, Λαμπρόπουλος Γ., Φούφουλας (66 Κυβελίδης), Ιωάννου.

 

Θυμηθείτε ΕΔΩ τη LIVE εξέλιξη του αγώνα.

Last modified onΔευτέρα, 19 Δεκέμβριος 2011 21:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep