Νέα απώλεια για Παναιγιάλειο!

  • Written by Β. Ράπτης, Δ. Σαμόλης
  • Published in Ατζέντα
  • 0 comments

Ο Παναιγιάλειος νίκησε 2-0 τον Φωκικό, αλλά έχασε τον Μωυσίδη.

Ο τραυματισμός του Σεραφείμ Μωυσίδη επισκίασε τη νίκη (2-0) του Παναιγιαλείου στην Άμφισσα απέναντι στον Φωκικό. Ο νεοαποκτηθείς μέσος χτύπησε στο γόνατο και θα υποβληθεί σε μαγνητική, με τους «μελανόλευκους» να εκφράζουν ανησυχία για την κατάστασή του. Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, ήταν ικανοποίησαν και έδειξαν σαφώς πιο έτοιμοι ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων, σε ένα φιλικό που είχε αρκετές σκληρές μονομαχίες. Τα γκολ για τον Παναιγιάλειο σημείωσαν οι Σανδραβέλης (55') και Τζημογιάννης (75').

Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Μαραντάς στον Φωκικό χρησιμοποίησε τον Ανδρέα Ντάμπο. Τον 24χρονο μέσο, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Καλλονή. Σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα της Άμφισσας.

ΦΩΚΙΚΟΣ: (Γιώργος Μαραντάς): Γιαννίκογλου, Πολυχρονάκης, Κορκοντζέλος, Δημητρίου, Παπαδόπουλος, Καρυπιάδης, Σαΐν, Μουστάκης, Χαλιώτης, Χαριτίδης, Ντάμπος. Έπαιξαν και οι: Χόρτσας, Ζαχαρόπουλος, Λέσσι και τρεις υπό δοκιμήν.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Σταυριανός, Σπίνουλας, Μπουτζίκος, Ιωάννου, Τζημογιάννης Μωυσίδης (35' Σανδραβέλης), Σταμόγιαννος, Νάστος, Κατσικοκέρης, Μπούνας, Μπουρλάκης. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Γκοτσούλιας, Ατματσίδης, Παπαδόπουλος, Διαμαντόπουλος, Ρέλλας, Στίκας, Σούλης, Μπαλτιμάς, Ανδρούτσος.

Last modified onΠέμπτη, 14 Αύγουστος 2014 00:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep