Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νίκη με ηγέτη Ρομάνο

Μετά από μοιρασμένο παιχνίδι, ο Ηρακλής επιβλήθηκε 2-1 της Καλλιθέας στο Καρπενήσι.

Ηρακλής και Καλλιθέα έδειξαν καλά στοιχεία στο μεταξύ τους παιχνίδι στο Καρπενήσι όπου πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, ωστόσο η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν αυτή που κέρδισε. Ο «γηραιός», στο πρώτο του τεστ, ήταν ανώτερος στο πρώτο μέρος έχοντας σε πολύ καλή ημέρα τον Ντιέγκο Ρομάνο, ενώ οι Αθηναίοι επέβαλαν τον δικό τους ρυθμό στην επανάληψη. Το σίγουρο είναι πως οι δύο προπονητές, Νίκος Παπαδόπουλος και Σταύρος Ηλιόπουλος είχαν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας των ομάδων τους.

Στο ματς έλαβε μέρος και 23χρονος μέσος Πασχάλης Κάσσος, ο οποίος θα υπογράψει στον Ηρακλή. Μάλιστα, πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας του στο 5' με σουτ.  Στο 35' ο Σιατραβάνης με πλασέ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 52', ο Μπριλάκης με αυτογκόλ διαμόρφωσε το 2-0. Η Καλλιθέα αντέδρασε και κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο καταφέρνοντας να μειώσει στο 75' με τον Βερτζιτζόγλου, ο οποίος με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ηρακλή. Η ομάδα της Αθήνας, που ήταν σαφώς ανώτερη στην επανάληψη, αναζήτησε το γκολ της ισοφάρισης και το... άγγιξε στο 90' αλλά η κεφαλιά του Τσώνη σταμάτησε στο δοκάρι και το 2-1 έμεινε ως το τέλος.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Ν. Παπαδόπουλος): Λαδάς, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Στάμου, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Ρομάνο, Σιατραβάνης, Περόνε, Κάσσος. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν οι Χουάντερσον, Μούχαλης, Βαλλεριάνος, Σμίλτος, Ζιαμπάρης, Στεφανίδης, Ζιαμπάρης, Τσιλιανίδης, Κυριακίδης, Σιατραβάνης, Πασάς.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Σ. Ηλιόπουλος): Λυμπερόπουλος, Λεβέντης, Παγώνης, Μπριλάκης, Πίκολο, Ρουσσάκης, Τσίπρας, Μπέλλης, Κατσικογιάννης, Πιτταράς, Μιχαλόπουλος. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Μιχελής, Ζόρντι, Μασάντο, Τσιούμας, Βεζιρτζόγλου, Αρναρέλης, Νικολάου, Τσώνης, Σταματάκος.

(η φωτογραφία από το bluearena.gr)

Last modified onΠαρασκευή, 08 Αύγουστος 2014 14:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep