Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ο Ολυμπιακός Βόλου στο μπαράζ

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν αυτό που ήθελαν (0-0) απέναντι στον ΑΟΧ και θα αντιμετωπίσουν την Ξάνθη σε αγώνα μπαράζ στη Θεσσαλονίκη.

Για δύο αποτελέσματα πήγαινε ο Ολυμπιακός Βόλου στο ματς με τον ΑΟ Χανιά στα Περιβόλια και τελικά πέτυχε τον στόχο του. Η θεσσαλική ομάδα δέχτηκε πίεση από τους Κρητικούς και πήρε το πολύτιμο 0-0 που της δίνει το εισιτήριο για το μπαράζ με την Ξάνθη, το οποίο θα γίνει πιθανότατα στις 8 Ιουνίου σε Χαριλάου ή Τούμπα.

Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες, με καλύτερη αυτή του 4’, όταν ο Γκίτκος έσωσε την εστία του σε πλασέ του Χατζηησαΐα. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο παρότι πίεσαν, δεν κατάφεραν να σημειώσουν το χρυσό γκολ. Αντίθετα, στις καθυστερήσεις ο Μπρέσκα θα μπορούσε στην αντεπίθεση να χαρίσει ακόμα και τη νίκη στον Ολυμπιακό Βόλου, που τερμάτισε 3ος στη διαδικασία. Χειροκροτήθηκαν στο τέλος οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ για την προσπάθεια, με τον γκολκίπερ Ρίζο να βάζει τα κλάματα…

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Μουράτ Σεροπιάν): Ρίζος, Παπατζίκος, Μανωλάς, Παγώνης, Χατζηησαΐας, Γκούμας (85' Μέλο), Βασιλόγιαννης (74' Λουκίνας), Πάγκαλος, Πότσι, Μαραγκουδάκης, Βαλλιάνος (63' Κοσταντίνοφ).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Νίκος Παντέλης): Γκίτκος, Μελίσσης, Γιαλούσης, Κατσιαρός, Πινδώνης, Ζέρης, Ρόκας, Νικολιάς (87' Μπρέσκα), Κολημήτρας, Γκούρμα (79' Κατσίκης), Ιωάννου (90’+4’ Ντινόπουλος).

Διαιτητής: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)

Βοηθοί: Καρσιώτης (Κορινθίας), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

Media

Last modified onΚυριακή, 01 Ιούνιος 2014 22:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep