Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κέρκυρα... Super League στον Ταύρο

Η νίκη (1-0) επί του Φωστήρα φέρνει πιο κοντά στην άνοδο την ομάδα του Ιονίου.

Η Κέρκυρα ήταν σαφώς καλύτερη από τον Φωστήρα χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Ταύρου, σημείωσε ένα γκολ και είχε δύο δοκάρια στην αναμέτρηση, αλλά πάλι ένιωσε τον εφιάλτη της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις με την λόμπα του Σμυρλή που χτύπησε στο δοκάρι. Η ομάδα του Ιονίου είχε την πρωτοβουλία στα πρώτα λεπτά, πίεσε και έχασε ευκαιρίες μέχρι να ανοίξει το σκορ με τον Αλέξανδρο Κόντο στο 20ό λεπτό σε μια φάση που ο Τασουλής είδε κίτρινη επειδή διαμαρτυρήθηκε για οφσάιντ. Λίγο νωρίτερα είχε δοκάρι σε σουτ του Μπαλντοβαλίεφ (18') και μερικά σουτ κοντά στην εστία.

Στη συνέχεια ο Φονέας ανέβηκε και άφησε χώρους για τις αντεπιθέσεις που δεν τελείωσε η Κέρκυρα. Στο ημίχρονο ο Μπεριάν που ήταν ο καλύτερος της Κέρκυρας έφυγε από την αναμέτρηση επειδή τραυματίστηκε. Στο δεύτερο 45λεπτο, ο Μπαλντοβαλίεφ έχασε ακόμη περισσότερες ευκαιρίες και δεν εξασφάλισε τη νίκη νωρίτερα, αφού και στο 60ο λεπτό ο Ζορμπάς είχε σουτ στο δοκάρι. Οι Φαίακες, μάλιστα, τελείωσαν την αναμέτρηση με δέκα παίκτες, αφού ο Μαραγκός έκανε άτσαλο μαρκάρισμα στον Λύρα και είδε την απευθείας κόκκινη. Στο τέλος, ο Σμυρλής δοκίμασε ένα σουτ από τριάντα μέτρα με λόμπα και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και τις... καρδιές των φιλοξενούμενων στις θέσεις τους.

Έπειτα από το αποτέλεσμα αυτό οι «κυανέρυθροι» ξέφυγαν 4 πόντους μακριά από την 3η θέση και θα πρέπει να παρουσιάσουν τάσεις αυτοκτονίας για να χάσουν ένα εισιτήριο που οδηγεί στην άνοδο.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΗΣΗΣ

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Τζάκι Ματάισεν): Γιαννιώτης, Κακαράς, Ρουγκάλας, Μακρίδης (58' Σμυρλής), Λύρας, Τασουλής, Γκίνο, Ζιαμπάρης (46' Γαρουφαλιάς), Σεχολάρι, Τεγούσης (58' Μουστόγιαννης), Αχείμαστος.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Βρονταράς, Βλάχος, Μαραγκός, Βενέτης, Ζορμπάς, Ναγιάρ, Κρητικός, Κόντος (80' Καραγιαννίδης), Μπεριάν (46' λ.τ. Καραδέμητρος), Ραπτάκης, Μπαλντοβαλίεφ (71' Σίκιμιτς)

Διαιτητής: Κύζας (Δράμας)

Βοηθοί: Κωσταράς, Ζυγούρης (Αιτ/νίας)

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Νεοφυτιάδης (Κορίνθου)

Last modified onΤετάρτη, 21 Μάιος 2014 01:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep