Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Εξουδετερώθηκαν!

Αιγινιακός και Ηρακλής έμειναν στο 2-2 σε συγκλονιστικό ματς, αποτέλεσμα που δεν βόλεψε κανέναν.

Με αποκλειστικό ζητούμενο τη νίκη, που θα τους έβαζε ξανά στη μάχη για την άνοδο, έπαιξαν Αιγινιακός και Ηρακλής. Ο Γηραιός μπήκε πιο δυνατά στο ματς, είχε καλύτερη κυκλοφορία μπάλας, ωστόσο με δυσκολία έφτανε σε τελική προσπάθεια. Έπειτα από αρκετές ανεπιτυχείς προσπάθειες, το 0-1 προήλθε από γκολ που σπάνια συναντά κανείς. Ο Ζούρκος στο 45'+3 γύρισε τη μπάλα στον Τόλιο, ο οποίος δεν υπολόγισε σωστά, η μπάλα αναπήδησε και κατέληξε στα δίχτυα του.
Στο δεύτερο μισό οι γηπεδούχοι μπήκαν με εμφανή τη διάθεση να ισοφαρίσουν γρήγορα. Τα κατάφεραν και αυτοί με αυτογκόλ, όταν άθελά του ο Κοντέων με το σώμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χουάντερσον, έπειτα από σέντρα του Γεωργίου, στο 62'. Αυτό και ενώ από το 48' οι Θεσσαλονικείς έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, από τη στιγμή που ο Πουρτουλίδης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αγκωνιά σε διεκδίκηση με τον Κωνσταντινίδη, ο οποίος προσωρινά έχασε τις αισθήσεις του.
Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί της ομάδας της βόρειας Πιερίας, στο 66' ο Ηρακλής πήρε ξανά το προβάδισμα. Ο Τσιλιανίδης έφυγε στην αντεπίθεση και εκτέλεσε τον Τόλιο, ύστερα από εξαιρετική ασίστ του Τάι. Στο 87' ο Αιγινιακός έφτασε στο 2-2, με πλασέ του Κουτσοσπύρου, ο οποίος κέρδισε την κόκκινη κάρτα του Χουάντερσον. Κάτω από τα δοκάρια χρειάστηκε να κάτσει ο Κοντέων (με φανέλα Κηπουρού), που υποχρεώθηκε σε εντυπωσιακή απόκρουση, έπειτα από σουτ του Κωνσταντινίδη. Το ματς έμεινε στο 2-2 και οι δύο ομάδες αλληλοεξοντώθηκαν στην απέλπιδα προσπάθεια για τριάδα.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Λιόλιος):Τόλιος, Σαμαράς, Δήμου, Γιαζιτζόγλου (42' λ. τρ. Ζούρκος), Κωνσταντινίδης, Φαμπίνιο, Χατζής (50' Μανζάνο), Πέντα, Γεωργίου, Γκέσιος (57' Μπελόν), Κουτσοσπύρος.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Τάι (77' Ζάχορα), Κοντέων, Κοντοδήμος, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Μπουκουβάλας, Σαββίδης, Ματσούκας, Τσιλιανίδης (86' Κουρδάκης), Σκόρτσα (55' Παληγεώργος).

Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών)
Βοηθοί: Χαρίσης (Γρεβενών), Πασχάλης (Ηπείρου)

Last modified onΤρίτη, 20 Μάιος 2014 19:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep