Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Φαίακες... ανόδου!

Η Κέρκυρα λύγισε (2-1) την αντίσταση της Νίκης Βόλου και ξέφυγε δύο πόντους από τη 2η θέση!

Οι εκτός έδρας εμφανίσεις της Κέρκυρας απέναντι σε Ολυμπιακό Βόλου, ΑΟ Χανιά δεν έφεραν την επιθυμή, για τους Φαίακες, συγκομιδή. Ωστόσο, οι «κυανέρυθροι» γνώριζαν πως αν επικρατούσαν της Νίκης Βόλου, τότε θα αποκτούσαν σημαντικό προβάδισμα ανόδου. Εκμεταλλεύτηκαν, λοιπόν, τις απουσίες των Θεσσαλών, σημείωσαν δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και όταν οι «κυανόλευκοι» ανέβασαν απόδοση ήταν μάλλον αργά για να κάνουν τη «ζημιά».

Κλειδί της επικράτησης της Κέρκυρας ήταν το γρήγορο γκολ του Βενέτη στο 7ο λεπτό με κεφαλιά, ενώ τη χαριστική βολή έδωσε ο Ναγιάρ με ένα εκπληκτικό γκολ στο 34', καθώς προηγήθηκε φοβερή ατομική ενέργεια. Η Νίκη Βόλου χάρη και στις αλλαγές του Αλέκου Βοσνιάδη πήρε την κατοχή της μπάλας στο δεύτερο 45λεπτο και στο 75' με έναν «κεραυνό του Ισαάκ Χοβέ μείωσε σε 2-1. Από την άλλη οι Φαίακες απειλούσαν μόνο με στημένες φάσεις. Βέβαια, στα τελευταία λεπτά μόνο ποδόσφαιρο δεν παίχτηκε, με την ομάδα του Ιονίου να παίρνει το τρίποντο - χρυσάφι και τη Νίκη Βόλου να ισοβαθμεί πλέον στη 2η θέση μαζί με τον Ηρακλή Ψαχνών και τον Ολυμπιακό Βόλου...

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Γκόμεζ, Βλάχος, Βενέτης, Παρασκευαΐδης, Μαραγκός, Σουάνης (88' Κόντος), Ναγιάρ (70' Ανδρεόπουλος), Ζορμπάς, Μπαλντοβαλίεφ, Μπεριάν (62' Κρητικός).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Γκότοβος, Σοϊλέδης, Ακασού, Μανουσάκης (46' Τσίτας), Μπακάλης (46' Σουλίδης), Ισαάκ, Μανουσάκης, Ανιέτε, Ρονκάτο (88' Πιτταράς).

Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών)

Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Γεωργαράκος (Αθηνών)

Last modified onΤετάρτη, 14 Μάιος 2014 22:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep