Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ταύρος» ο Αιγινιακός

Η ομάδα της βόρειας Πιερίας νίκησε εύκολα εκτός έδρας τον Φωστήρα με 4-1.

Από τις καλύτερες ομάδες που πέρασαν φέτος από τον Ταύρο ήταν ο Αιγινιακός, ο οποίος συνέτριψε 4-1 τον Φωστήρα, με πειστική εμφάνιση. Πολύ σημαντικό ρόλο, ασφαλώς, στην έκβαση του αποτελέσματος, έπαιξαν οι απουσίες των γηπεδούχων, που δεν συμπλήρωναν καν 18άδα.
Το σκορ άνοιξε στο 20ό λεπτό ο Μανζάνο, ενώ οκτώ λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Γκέσιου να βρει δίχτυα. Προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση, αλλά το 1-2 έγινε στο 50', με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Σεχολάρι. Οι χαρές για τους «κιτρινόμαυρους» δεν κράτησαν για πολύ, διότι στο 55' ο Γκέσιος και πάλι σημείωσε το 1-3, σκορπώντας απογοήτευση στους φίλους του «φονέα», που πίστεψαν ότι θα μπορούσε η ομάδα τους να φτάσει στην ισοφάριση. Σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε και το 1-5 στο 58', με τον Σαμαρά. Ο Αιγινιακός ήταν καλύτερος και η νίκη του πέρα για πέρα δίκαιη.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Σβεν Φαντενμπρόεκ): Μοσχονάς, Αχείμαστος (66' Λεοντίου), Τασουλής, Ρουγκάλας, Εμέκα, Γκίνο (66' Θ. Μπαστάνης), Τεγούσης, Μουστόγιαννης, Γ. Μπαστάνης (66' Μακρίδης), Λύρας, Σεχολάρι.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Σαμαράς, Δήμου, Λιόλιος, Κωνσταντινίδης, Γεωργίου, Λαζαρίδης, Χατζής, Πέντα (74' Μπελόν), Μανζάνο (63' Γιαζιτζόγλου), Γκέσιος (82' Κυνηγόπουλος).

Διαιτητής: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)

Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής)

Last modified onΔευτέρα, 12 Μάιος 2014 00:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep