Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ζωντανός... επεισοδιακά

Ο Ηρακλής νίκησε 1-0 τη Νίκη Βόλου και διατηρεί ελπίδες για πλασάρισμα στην πρώτη τριάδα.

Το δεύτερο τρίποντο στη διαδικασία των μπαράζ ανόδου πανηγύρισε ο Ηρακλής απέναντι στη Νίκη Βόλου. Ο Γηραιός έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο, καθώς αν είχε απώλειες θα αποχαιρετούσε τον στόχο για πλασάρισμα στην πρώτη τριάδα και τελικά ευτύχησε να ξεπεράσει τα εμπόδια των Θεσσαλών και των πολλών απουσιών χάρη σε γκολ του Σιατραβάνη στο 60'. Το ματς ήταν επεισοδιακό με πολλές διακοπές και ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών, με αποτέλεσμα ο Ματσούκας να αποβληθεί για χτύπημα στον Τζιώρα και να κινδυνεύει με βαριά καμπάνα.

Οι Θεσσαλονικείς ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και είχαν δοκάρι με τον Ζαχόρα μόλις στο 5', με τη Νίκη Βόλου να ισορροπεί στη συνέχεια, αλλά να μην αποδεικνύεται εύστοχη σε προσπάθειες των Ανιέτε, Τζιώρα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να χάνουν μία ακόμα μεγάλη ευκαιρία, καθώς ο Ανιέτε είχε δοκάρι στο 59'. Ωστόσο, στην επόμενη επίθεση ο Σιατραβάνης «εκτέλεσε» τον Αποστολίδη και διαμόρφωσε το 1-0. Από εκεί και πέρα παιχνίδι δεν παίχτηκε, με την ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών να κλέβει την παράσταση και τον Κουτσιαύτη να δείχνει 9 (!) λεπτά καθυστερήσεων λόγω της διακοπής που ακολούθησε. Τελικά, ο Γηραιός πήρε το πολύτιμο τρίποντο και έπιασε στη βαθμολογία τους Φωστήρα, Αιγινιακό, διατηρώντας ελπίδες ανόδου.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Παπαστεριανός, Τσιλιανίδης (90'+1' Κουρούπης), Λίμα, Σιατραβάνης (74' Παληγεώργος), Κοντοδήμος, Ιντζόγλου, Ζάχορα (90'+5' Κουρδάκης), Ματσούκας, Σαββίδης.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Ακασού (66' Ζουλιώτης), Σοϊλέδης, Γιώτας, Ρεπετσάς, Πινέϊρο, Σουλίδης, Ρονκάτο (86' Γκότοβος), Ισάακ (61' Μανουσάκης), Ανιέτε, Τζιώρας.

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)

Βοηθοί: Μαγιάννης (Άρτας), Ποντίκης (Πρέβεζας)

Last modified onΔευτέρα, 05 Μάιος 2014 00:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep