Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

H αδικία... της ισοπαλίας

Ηρακλής και Κέρκυρα έμειναν στο 1-1 με τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν για δύο ακυρωθέντα γκολ και τον Ηρακλή να αδικεί τον εαυτό του στο δεύτερο μέρος.

Η ισοπαλία μοιάζει καταδικαστική για τον Ηρακλή και άδικη για την Κέρκυρα που είδε τον βοηθό στο ματς του Καυτανζογλείου να κάνει δύο λάθη σε ισάριθμα γκολ του Μπαλντοβαλίεφ στο πρώτο ημίχρονο. Στο 22ο λεπτό η κεφαλιά του Σκοπιανού ήταν γκολ, αφού πέρασε την γραμμή πριν διώξει ο Χουάντερσον, ενώ στο 31ο λεπτό υποδείχθηκε οφσάιντ χωρίς να είναι, σε μια φάση που πέρασε την μπάλα πάνω από τον Βραζιλιάνο γκολκίπερ. Τελικά το γκολ που σημείωσε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου μέτρησε και η ομάδα του Ιονίου πήγε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ.

Μετά την ανάπαυλα, όμως, βγήκε σαφώς καλύτερος ο Ηρακλής, ενίσχυσε το κέντρο του και κατάφερε να επιστρέψει στο ματς με πέναλτι που κέρδισε ο Πουρτουλίδης σε χέρι του Παρασκευαΐδη και εκτέλεσε ο ίδιος. Μετά το 1-1, ο Γηραιός ανέβηκε ακόμη περισσότερο και η Κέρκυρα έχασε έδαφος και ενέργεια στο παιχνίδι με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες, ενώ είχαν κλείσει τα πρώτα 45 λεπτά χωρίς τελική προσπάθεια. Ο Ματσούκας, ο Ζάχορα και ο Πουρτουλίδης έχασαν κάποιες φάσεις, αλλά το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Πουρτουλίδης, Μπουκουβάλας, Παπαστεριανός, Τσιλιανίδης (72' Ματσούκας), Λίμα, Χιονίδης (53' Ζάχορα), Κουρούπης, Σιατραβάνης, Κοντέων, Κοντοδήμος (34' Ιντζόγλου).

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Μαραγκός, Βενέτης, Παρασκευαΐδης, Κουτσόπουλος, Γκόμεζ, Ζορμπάς (85' Γυφτόκωστας), Ναγιάρ (71' Κρητικός), Σουάνης (71' Βλάχος), Μπέριαν, Μπαλντοβαλίεφ.

Διαιτητής: Κυριαζίδης (Έβρου)

Βοηθοί: Βασιλόπουλος (Έβρου), Χούσκογλου (Θράκης)

Last modified onΠέμπτη, 01 Μάιος 2014 03:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep