Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καταστροφική ισοπαλία

Αιγινιακός και Ολυμπιακός Βόλου πήραν από ένα βαθμό (0-0) που τους αφήνει και άλλο πίσω στη διεκδίκηση των πρώτων θέσεων της βαθμολογίας.

Η αναμέτρηση στη βόρεια Πιερία είχε ρυθμό και φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες, με κυριότερη αυτή του Μάριο Μπρέσκα για τον Ολυμπιακό Βόλου, όταν βγήκε μόνος με τον Τόλιο στο 42ο λεπτό, αλλά δεν κατάφερε να τον πλασάρει σωστά. Από την άλλη, ο Αιγινιακός είχε λιγότερες επισκέψεις στην περιοχή και ο Κουτσοσπύρος δεν πήρε σε καμία σχεδόν φάση σωστά την μπάλα για να την σπρώξει στα δίχτυα.

Οι δύο ομάδες φάνηκαν κουρασμένες στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, φοβήθηκαν αρκετά να βγουν μπροστά για να πάρουν το ρίσκο και όσο κυλούσε ο χρόνος τους έβγαινε και η κούραση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μείνει το 0-0 και οι φάσεις να γίνονται όλο και λιγότερος μέχρι το τέλος. Στις καθυστερήσεις είδε κόκκινη κάρτα ο Λιόλιος που σταμάτησε με φάουλ την αντεπιθέση του Ολυμπιακού Βόλου πλάγια και ο διαιτητής του έδειξε αρχικά κίτρινη και στη συνέχεια την δεύτερη επειδή τον έβρισε.

Το αποτέλεσμα αυτό κράτησε τον Αιγινιακό για τέταρτο διαδοχικό ματς μακριά από τις νίκες, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου με τη συγκομιδή δύο πόντων στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές δείχνει ότι έχει πλέον μεγάλο πρόβλημα και κινδυνεύει να χάσει κι άλλο έδαφος από την κορυφή.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης):Τόλιος, Σαμαράς, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Κωνσταντινίδης (23' Ζούρκος), Φαμπίνιο, Λαζαρίδης, Μανζάνο (46' Μπελόν), Γκέσιος (59' Γεωργίου), Πέντα, Κουτσοσπύρος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Νίκος Παντέλης): Γκίτκος, Κωστούλας, Γιαλούσης, Κατσιαρός (46' Ζέρης), Καρράς, Ρόκας, Πινδώνης, Μόνχε, Κριστόμπαλ (64' Κατσίκης), Μπρέσκα, Ιωάννου (77' Γκούρμα).

Διαιτητής: Τοπούζης (Θράκης)

Βοηθοί: Δημητριάδης, Μερκενίδης (Μακεδονίας)

Last modified onΠέμπτη, 01 Μάιος 2014 03:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep