Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στα μπαράζ μέσω... Αιγίου!

Ο Φωστήρας νίκησε 1-0 τον Ηρακλή Ψαχνών, αλλά αμφότεροι πανηγύρισαν την είσοδο στα μπαράζ λόγω της ισοπαλίας (1-1) στο Αίγιο!

Δραματικό φινάλε είχε ο 1ος όμιλος της Football League, με τον Φωστήρα και τον Ηρακλή Ψαχνών να παίρνουν τα δύο εισιτήρια που απέμεναν για τα μπαράζ ανόδου! Ο Φονέας με γκολ του Τασουλή στο 94' επικράτησε 1-0 της ομάδας της Εύβοιας στον Ταύρο, αλλά αμφότεροι στο φινάλε πανηγύρισαν, γιατί την ίδια στιγμή ο Παναιγιάλειος αποδεικνυόταν ιδανικός αυτόχειρας και παραχωρούσε ισοπαλία (1-1) στην Επισκοπή. Έτσι, o Φωστήρας τερμάτισε 3ος και οι Πράσινοι 4οι, καθώς υπερτερούν στην ισοβαθμία με την ομάδα του Αιγίου. Στον Ταύρο, βέβαια, το δεύτερο ημίχρονο άργησε να ξεκινήσει, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να γνωρίζουν στα τελευταία λεπτά την ισοπαλία του Παναιγιαλείου...

Ο Φωστήρας είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και λίγο πριν το τέλος του πρώτου 45λέπτου ο Ηρακλής Ψαχνών θα έπρεπε να έχει μείνει με 10 παίκτες, αλλά ο διαιτητής δεν έδειξε κόκκινη κάρτα στον Γκεμίση. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο, ο Γιαννιώτης κρατούσε το μηδέν παθητικό και στις καθυστερήσεις οι «κιτρινόμαυροι» λυτρώθηκαν με τον Τασουλή από κοντά. Το τέλος, όμως βρήκε τις δύο ομάδες να πανηγυρίζουν, καθώς το 1-1 στο Αίγιο έδωσε το εισιτήριο και στον Ηρακλή Ψαχνών.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Τζάκι Ματάισεν): Γιαννιώτης, Αχείμαστος, Ζιαμπάρης, Ρουγκάλας, Τασουλής, Γκίνο (68' Λεοντίου), Κακαράς (85' Μουστόγιαννης), Λύρας, Σμυρλής, Μακρίδης (68' Τεγούσης), Σεχολάρι.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Τζανής, Παλαιολόγος, Μπακομήτρος, Παληγεώργος, Γκεμίσης (46' Γκμπαγκουιντί), Τσιμότζι, Χ. Πατσατζόγλου, Μπουμάλ, Τσούτσης (62' Ντελέκος), Κρητικός (84' Νικολόπουλος).

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)

Βοηθοί: Παπαδημητρίου, Καραμπούλας (Λάρισας)

Last modified onΚυριακή, 30 Μάρτιος 2014 19:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep