Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δίδυμο σκόρερ στη Νίκη Βόλου

Οι Τζιώρας, Ισαάκ έκαναν ό,τι ήθελαν στην άμυνα του υποβιβασμένου πλέον Βατανιακού και το 4-0 για τη Νίκη Βόλου ήρθε πιο εύκολα από όσο δείχνει.

Η Νίκη Βόλου έβαλε πολύ νωρίς τις βάσεις για την άνετη επικράτησή της απέναντι στον Βατανιακό, αφού από το 20ό λεπτό ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 χάρη στα γκολ του Ισαάκ που με ωραίο σουτ έκανε το 1-0 (4') και στο 20ό βρέθηκε στην περιοχή για να εκμεταλλευθεί την επιστροφή της μπάλας από το σουτ στο δοκάρι του Τζιώρα. Η δουλειά που ξεκίνησε από τον Ισπανό για το 2-0, τελείωσε από τον Τζιώρα που έστειλε δύο φορές την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 38ο λεπτό με σουτ και στο 74ο λεπτό ο Τζιώρας εκμεταλλεύθηκε αυτή τη φορά ο ίδιος το πρώτο σουτ του Ισαάκ που απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Βατανιακού και στη συνέχεια του πέρασε την μπάλα από πάνω για το τελικό 4-0. Αυτή η νίκη αυξάνει τη διαφορά της ομάδας του Βόλου από την 4η θέση και τον Ηρακλή, με αποτέλεσμα να της δίνει δύο βαθμούς για την αρχική βαθμολογία των play off του πρωταθλήματος. 

Η ήττα αυτή για τον Βατανιακό και η παράλληλη νίκη της Δόξας Δράμας οριστικοποίησαν τον υποβιβασμό του Βατανιακού στη Γ' Εθνική.  

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Μπιτσάκος, Παπαδόπουλος, Ρεπετσάς, Πινιέριο, Μπακάλης, Ακασού, Γιέσιτς (64' Σουλίδης), Τζιώρας, Ισαάκ (76' Τσουκάνης), Ρονκάτο (78' Τσίτας).

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Κουδουνάς, Κολαξίδης, Στούμπος, Γιαλαμίδης, Εμμανουήλ, Εμβούε, Γιαννούλης (72' Γιαξής), Βουτσιάς (62' Φουλίδης), Μπουζούκης, Μελισσόπουλος, Αλεξίου (46' Νεμπόισα).

Διαιτητής: Τεβεκέλης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Νατσιόπουλος, Τσαγγάρη (Μακεδονίας)

Last modified onΔευτέρα, 24 Μάρτιος 2014 13:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep