Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Αδιάφορη ισοπαλία στο Μενίδι

Ο Αχαρναϊκός άξιζε τη νίκη, αλλά έμεινε στο 0-0 με τον Ολυμπιακό Βόλου που δεν έπιασε υψηλά επίπεδα απόδοσης.

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχασε την ευκαιρία να μπει με μεγαλύτερη διαφορά βαθμών στα play off και έμεινε στο 0-0 με τον Αχαρναϊκό που ήταν καλύτερος, έχασε ευκαιρίες και αρκετές φορές σταμάτησε τις φάσεις ο δευτέρος βοηθός διαιτητή που έκανε αρκετά λάθη.

Η ομάδα του Αχαρναϊκού παρότι δεν είχε ισχυρό κίνητρο έπαιξε με περισσότερο πάθος στο Μενίδι και θα μπορούσε να είχε πάρει τους βαθμούς. Οι ευκαιρίες που έχασαν οι γηπεδούχοι ήταν αρκετές, ενώ έκανε και καλές επαμβάσεις ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου, Γεωργίου. Στο 85ο λεπτό υπήρξε διακοπή για λίγα λεπτά, αφού ο βοηθός διαιτητή δέχθηκε κάποια αντικείμενα και χρειάστηκε να πάει προς το κέντρο για μικρό χρονικό διάστημα ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα για κάποιες υποδείξεις οφσάιντ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης είδε κόκκινη κάρτα με δεύτερη κίτρινη ο Αρβανίτης του Ολυμπιακού Βόλου επειδή μίλησε στον διαιτητή.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Μωϊσιάδης, Αθανασόπουλος, Ιορδανίδης, Νιάρος, Αθανασίου (57' Χριστόπουλος), Ντάλλας, Νεόφυτος, Παραράς, Ντε Πάουλα (78' Καλογερόπουλος), Γουέλκαμ (87' Μακρυγιάννης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Γεωργίου, Μελίσσης, Αρβανίτης, Κριστομπάλ, Κατσίκης (80' Καπετάνος), Μπρέσκα, Γκούρμα, Κατσιαρός, Γιαλούης, Δεινόπαπας (64' Νικολιάς), Ρόκας

Διαιτητής: Μουρτζάκης (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Σαμοΐλης, Δόσης (Αθηνών)

Last modified onΣάββατο, 22 Μάρτιος 2014 18:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep