Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μπαράζ με Λουκίνα ο ΑΟΧ

Στα play off ο ΑΟΧ. Δυσκολεύτηκε, αλλά νίκησε (1-0) τον Αστέρα Μαγούλας, που υποβιβάστηκε.

«Χρυσή» αλλαγή αποδείχθηκε ο Γιάννης Λουκίνας, ο οποίος «λύτρωσε» τον ΑΟΧ! Στο 94’ «ξεκλείδωσε» την άμυνα του μαχητικού Αστέρα Μαγούλας, που έπαιζε από το 38’ με παίκτη λιγότερο. Η χανιώτικη ομάδα κατάφερε να πάρει το τρίποντο που της εξασφάλισε την είσοδο της στα play off. Απεναντίας, η Μαγούλα έπεσε στη Γ’ Εθνική.

Ο ΑΟΧ αν και έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 38’ έπειτα από αποβολή του Κορνελάτου (δεύτερη κίτρινη κάρτα) δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευθεί. Είχε την υπεροχή, αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικός.

Στο πρώτο μέρος, έγιναν λιγοστές μπροστά στις δύο εστίες, όμως ο ΑΟΧ είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 42’. Η χανιώτικη ομάδα κέρδισε πέναλτι με τον Βασιλόγιαννη, το εκτέλεσε ο Πάγκαλος, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, ο ΑΟΧ είχε την κατοχή, πίεσε τον Αστέρα Μαγούλας, όμως τον κυρίεψε το άγχος. Η… λύτρωση ήρθε στο 94’ με χρυσό σκόρερ τον Γιάννη Λουκίνα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Παπατζίκος, Μανωλάς, Χατζηησαΐας, Καμπλιώνης, Πάγκαλος, Μαραγκουδάκης, Γκούμας, Βασιλόγιαννης (75' Σκάρος), Πότσι (62' Λουκίνας), Τσάτσος (54' Μπουντόπουλος).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ (Δήμος Ρόκας): Κασμερίδης, Σαμαρόπουλος, Κορνελάτος, Νόνης, Δωματάς (86΄Καραγιάννης), Κανελλόπουλος, Ντιέγκο, Παπαευθυμίου, Μήτκας (90+2 Δημητριάδης), Αντωνόπουλος, Ίβιτς (61' Πέρελμαν).

Διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας)

Βοηθοί: Πετρόπουλος (Θεσσαλίας), Λιανδράκης (Ηρακλείου)

Last modified onΣάββατο, 22 Μάρτιος 2014 18:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep