Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πλέι οφ μέσω Κουτσοσπύρου!

Ο Κουτσοσπύρος έκανε τη διαφορά για τον Αιγινιακό Ο Κουτσοσπύρος έκανε τη διαφορά για τον Αιγινιακό

Αγκαλιά με τα πλέι οφ ανόδου ο Αιγινιακός που κέρδισε (1-0) τον Ηρακλή. Πολλά παράπονα ο Γηραιός.

Σε ένα σχετικά ισορροπημένο και δυνατό παιχνίδι στο Αιγίνιο δίχως πολλές φάσεις ο Αιγινιακός πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο στην προσπάθεια, που κάνει να βγει στην πρώτη τετράδα του Βορείου ομίλου, κερδίζοντας 1-0 τον Ηρακλή. Τη διαφορά για τους γηπεδούχους έκανε ο Χρήστος Κουτσοσπύρος σκοράροντας με κεφαλιά στο 77'. Μετά το γκολ ο Γηραιός προσπάθησε να αντιδράσει και είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες. Η μία με τον Ματσούκα να αστοχεί από πλεονεκτική θέση στο 90' και η άλλη με τον Παπαστεριανό να σημαδεύει το δοκάρι στις καθυστερήσεις. Συν τοις άλλοις οι «κυανόλευκοι» διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή Τζήλο για δύο περιπτώσεις πέναλτι, καθώς και για τις αλλεπάλληλες καθυστερήσεις των αντιπάλων στο τελευταίο δεκάλεπτο. Συνέπεια των πολλών παραπόνων από τους φιλοξενούμενους, ήταν η αποβολή από τον πάγκο δύο ατόμων της αποστολής (Γκιζέλης, Τσαλίκης). 

Πριν το γκολ του Αιγινιακού, ο Ηρακλής είχε ακόμη δύο πολύ καλές στιγμές σε κεφαλιές του Κοντέωντα (39') και του Μπάμπα (71'), ενώ το συγκρότημα του Κώστα Νικολαΐδη είχε προειδοποιήσει ένα λεπτό πριν ανοίξει το σκορ ξανά με τον Κουτσοσπύρο.
Με αυτή τη νίκη ο Αιγινιακός έπιασε τον Ηρακλή στη βαθμολογία (έκαστος 45 βαθμούς) και παράλληλα συμπλήρωσε 11 σερί ματς αήττητος. Στον αντίποδα ο Γηραιός απέτυχε να σφραγίσει και μαθηματικά τα πλέι οφ απογοητεύοντας τους πολυάριθμους οπαδούς του που βρέθηκαν στο Αιγίνιο. Την επόμενη αγωνιστική πάντως θα έχει ακόμη μία ευκαιρία αφού του αρκεί μία ισοπαλία στην Καρδίτσα.
Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Σαμαράς, Λιόλιος, Κωνσταντινίδης, Γιαζιτζόγλου, Χατζής, Φαμπίνιο, Ζούρκος, Κ. Αχαλινόπουλος (66' Γεωργίου), Γκέσιος (88' Λαζαρίδης), Κουτσοσπύρος (91' Δήμου).
ΗΡΑΚΛΗΣ (Γκιγέρμο Όγιος): Κολίτσι, Παπαστεριανός, Κοντέων, Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Λίμα (89' Ματσούκας), Μπάμπα (76' λ.τ. Σαράφογλου), Πουρτουλίδης, Ονουάτσι, Ζαχόρα, Ιντζόγλου (67' Σκόρτσα).

Last modified onΚυριακή, 16 Μάρτιος 2014 17:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep