Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χ...άθηκαν στη μετριότητα

Βατανιακός και Εθνικός Γαζώρου έμειναν στο 0-0 με μόλις τρεις τελικές προσπάθειες στην εστία και για τις δύο ομάδες.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Βατανιακό και τον Εθνικό Γαζώρου ήταν αρκετά σημαντική και για τις δύο ομάδες και αυτό τους έδωσε μεγαλύτερο άγχος στα 90 λεπτά και μειώσε το θέαμα. Σημαντικό ρόλο είχε και η κατάσταση του γηπέδου, αλλά και ο τρόπος ανάπτυξης των δύο ομάδων. Οι φάσεις που έγιναν μπροστά στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες, κυρίως έγιναν σουτ χωρίς προϋποθέσεις που έφυγαν άουτ.

Πλέον με την ισοπαλία, έξι αγωνιστικές πριν το τέλος και οι δύο μοιάζει να είναι μακριά από τους στόχους τους με τα περιθώρια να στενεύουν. Ο Βατανιακός δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί το πλεονέκτημα που απέκτησε στο 68ο λεπτό με την αποβολή του Τάσου Δέντσα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ η ομάδα των Σερρών έμεινε μακριά από την 4άδα και μάλλον θα πρέπει να αποχαιρετήσει το όνειρο της συμμετοχής στα μπαράζ.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Κουδουνάς, Στούμπος, Γιαλαμίδης, Εμβούε, Τροΐρης, Κολαξίδης, Ποτουρίδης (62' Μελισσόπουλος), Αλεξίου, Εμμανουήλ (57' Λαγδάρης), Λαζαρίδης, Βουτσιάς (79' Μίλιτς).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Μάκης Κατσαβάκης): Μέλκας, Χατζηδημητρίου, Μπαργκά (81' Σκέριαντς), Μπουντίνοφ, Δέντσας, Καράμπελας (56' Κωνσταντινίδης), Γαϊδαρτζής, Μερεσιώτης, Τσουβαλτσίδης, Τζούριτς (44' λ.τ. Κωφοκώτσιος), Νατσιόπουλος.

Διαιτητής: Μπουμαρσόπουλος (Λάρισας)

Βοηθοί: Αναστασίου (Λάρισας), Κωνστάντιος (Εύβοιας)

Last modified onΠαρασκευή, 21 Φεβρουάριος 2014 20:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep