Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ξανά στο παιχνίδι η Καλλιθέα!

Η Καλλιθέα μπλόκαρε την Επισκοπή, έφυγε με το τρίποντο (1-0) από το Ρέθυμνο και ελπίζει σε 4άδα.

Το τελευταίο της χαρτί για να διατηρήσει ελπίδες εισόδου στα μπαράζ ανόδου έπαιζε το Σάββατο (15/02) η Καλλιθέα και η πίεση αυτή φαίνεται πως απέφερε καρπούς για τους «κυανόλευκους»! Αν και ο Σίνισα Γκόγκιτς δεν είχε στη διάθεσή του βασικά στελέχη (Γκαλάν, Πίκολο, Παγώνης, Φαγιέ), τελικά πανηγύρισε το πρώτο τρίποντο στον πάγκο απέναντι στην Επισκοπή!

Στο 26’ η αθηναϊκή ομάδα άνοιξε το σκορ με τον Ρόχας και 11 λεπτά μετά η ομάδα του Ρεθύμνου είδε τον Λυμπερόπουλο να νικά τον Γιακουμάκη σε εκτέλεση πέναλτι. Ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων έκανε εξαιρετική εμφάνιση και όποτε χρειάστηκε επενέβη, με τους γηπεδούχους να δημιουργούν μόλις μία ευκαιρία στο δεύτερο 45λεπτο, απέναντι στην Καλλιθέα που μπλόκαρε κάθε προσπάθειά τους. Έτσι, οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν έπειτα από περίπου 1,5 και σκαρφάλωσαν - έστω προσωρινά - στην 4η θέση.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Κώστας Ανυφαντάκης): Καλογεράκης, Μανουσάκης (61' Μαρτσάκης), Λιονάκης, Βουρβαχάκης, Σπαθάρας, Φραντζεσκάκης (61' Σουμπασάκης), Δελήμπασης, Γκονζάλες, Μπρατσιάνι, Γιακουμάκης (71' Χρυσοστόμου), Δρακάκης.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Σίνισα Γκόγκιτς): Λυμπερόπουλος, Μουσταφίδης (71' Χριστοφιλέας), Καλαμιώτης, Μπριλάκης, Ποζίδης, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης (86' Καραλής), Πούλγκα, Μιχαλόπουλος (81' Μαουαγιέ), Ρόχας, Χαϊκάλης.

Διαιτητής: Καρυοφύλλης (Πειραιά)

Βοηθοί: Ζησιμόπουλος, Σινιοράκης (Πειραιά)

Last modified onΣάββατο, 15 Φεβρουάριος 2014 20:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep