Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επίθεση και με... δέκα

Παλικαρίσια επικράτηση (2-1) της Νίκης Βόλου επί του Ηρακλή παρότι αγωνίστηκε για 70 λεπτά με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Σοϊλέδη (24').

Η ομάδα του Βόλου κατάφερε να ξεπεράσει το αριθμητικό μειονέκτημά της και με ιδανικό ξεκίνημα σε κάθε ημίχρονο πήρε μια σπουδαία νίκη, άφησε πίσω της τον Ηρακλή και μείωσε την διαφορά της από την Κέρκυρα που ηττήθηκε στην Καρδίτσα. Μεγάλοι πρωταγωνιστές οι Ισάακ Χοβέ, Αντόνιο Ανιέτε, με τον πρώτο να σημειώνει ένα γκολ και τον δεύτερο να κλείνει το ματς με μία ασίστ και ένα τέρμα.

Η Νίκη Βόλου μπήκε πολύ επιθετικά στο παιχνίδι, πίεσε τον Ηρακλή από την αρχή της αναμέτρησης και έφτασε στο γκολ με τον Ισαάκ που εκμεταλλεύθηκε την όμορφη ασίστ του Ανιέτε, αλλά και το ότι ήταν μόνος στην μεγάλη περιοχή και με σουτ στο 15ο λεπτό έγραψε το 0-1.

Ο Ηρακλής στη συνέχεια πίεσε, ανέβηκε και στο 24ο λεπτό βρέθηκε να παίζει με παίκτη παραπάνω αφού ο Σοϊλέδης είδε δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε τέσσερα λεπτά και έφυγε από το παιχνίδι. Αν για την πρώτη κάρτα ο Αλέκος Βοσνιάδης είπε πως είναι υπερβολική, η δεύτερη είναι για αρκετά σκληρό μαρκάρισμα στο κέντρο που δεν υπάρχει λόγος να γίνει ενώ ο Σοϊλέδης γνωρίζει πως έχει ήδη κίτρινη.

Ο Γηραιός με πλεονέκτημα πλέον έκλεισε περισσότερο τη Νίκη στην πλευρά της και προσπάθησε με γεμίσματα να φτάσει στην ισοφάριση. Αυτή ήρθε στο 42ο λεπτό με τον Ιντζόγλου που εκμεταλλεύθηκε την ωραία σέντρα του Πορτουλίδη και πήγε με το 1-1 στα αποδυτήρια.

Ωστόσο, η φιλοξενούμενη ομάδα αντί να κοιτάξει την άμυνά της από την αρχή στο δεύτερο μέρος, μπήκε με πολύ καλό ρυθμό και διάθεση να ψάξει το δεύτερο γκολ. Αυτό αιφνιδίασε τους γηπεδούχους που δέχθηκαν την πίεση και τελικά μετά από τρεις καλές φάσεις ήρθε το γκολ από το γύρισμα του Τζιώρα και την προβολή του Ανιέτε στο 52ο λεπτό.

Η συνέχεια ήταν ακόμη πιο δύσκολη για τον Ηρακλή που κράτησε την μπάλα, αλλά δεν είχε ουσία και ο Ζάχορα δεν κατάφερε να πάρει ούτε μια πάσε σε ολόκληρο το παιχνίδι. Ειναι χαρακτηριστικό πως η πρώτη φάση του Ηρακλή ήρθε στο 86ο λεπτό σε γυριστή κεφαλιά του Παπαστεριανού μετά από γέμισμα του Ματσούκα.

Σημειώνεται ότι με την ήττα αυτή διακόπηκε ένα αήττητο σερί του Ηρακλή 10 αγώνων, με αποτέλεσμα οι Θεσσαλοί να περάσουν εκ νέου 2οι.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γκιγέρμο Όγιος): Χουάντερσον, Ιντζόγλου, Κοντέων, Λίμα (56' Παπαστεριανός), Κοντοδήμος, Μπάμπα, Τάι, Σιατραβάνης (66' Χιονίδης), Τσιλιανίδης (72' Ματσούκας), Ζαχόρα, Πουρτουλίδης.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Σοϊλέδης, Ζουλιώτης, Γκοτοβός, Γιώτας, Μπακάλης, Ακασού, Μανουσάκης (88' Ρεπετσάς), Ισαάκ (36' Πινιέιρο), Ανιέτε, Τζιώρας (81' Γέσιτς) Διαιτητής: Φουκάκης (Ηρακλείου) Βοηθοί: Κουράκης, Νικολακάκης (Ηρακλείου)

Media

Last modified onΤρίτη, 11 Φεβρουάριος 2014 15:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep