Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Εξάσφαιρο για... Τούμπα

Ο Ηρακλής διέλυσε 6-0 τον Πιερικό, με τους οπαδούς του από τις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου να φωνάζουν για την ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ.

Ο Γηραιός βρήκε ρυθμό, δίχτυα και έναν αντίπαλο που διανύει το χειρότερο διάστημα της σύγχρονης ιστορίας του και έκανε μια από τις καλύτερες του εμφανίσεις με την κατοχή να φτάνει σε εξωπραγματικά όρια (75%-25%). Ο Πιερικός άντεξε με διπλή ζώνη άμυνας μέχρι να το ...βάλει μόνος του και από εκεί και πέρα να χάσει τον ρυθμό και το... μέτρημα.

Η ομάδα της Κατερίνης ήταν απογοητευτική και φάνηκε πως υπήρχε θέμα ψυχολογίας. Έπειτα από το 1-5 από τον Αιγινιακό και τις δηλώσεις του Γιώργου Καμπερίδη ότι θα προσπαθήσει να τονώσει το πεσμένο ηθικό των παικτών του, ήρθε η ήττα με 6-0. Από την άλλη ο Ηρακλής βρήκε διαδρόμους και έκανε σε πολλές περιπτώσεις ό,τι ήθελε στην άμυνα του Πιερικού, με αποκορύφωμα το εκπληκτικό γκολ του Πουρτουλίδη μετά το τακουνάκι του Τάι. Ο Καραγκούνης στο 29' βρήκε... λάθος δίχτυα, ενώ σκόρερ για τον Ηρακλή χρίστηκαν οι Ζαχόρα (32'), Ονουάτσι (51'), Πουρτουλίδης (58'), Τάι (64') και Τσιλιανίδης (90'+4').

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γκιγέρμο Όγιος): Χουάντερσον, Κοντοδήμος, Τσιλιανίδης, Παπαστεριανός, Κοντέων (39' λ.τ. Σαββίδης), Λίμα, Τάι, Πουρτουλίδης (83' Αποστολίδης), Ονουάτσι, Ζάχορα (68' Χιονίδης), Ιντζόγλου.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Καμπερίδης): Παπατολίκας, Καραγκούνης, Νίκου, Ντόικιτς, Ν. Ιορδανίδης, Παπατόλιος, Ίτσιος (75' Λαζαρίδης), Μανίκας, Παπαδόπουλος, Μιχαηλίδης (46' Νικολίτσης), Ελευθεριάδης (61' Τσιρλίδης).

Διαιτητής: Μπουμαρσόπουλος (Λάρισας)

Βοηθοί: Παπαδημητρίου, Αναστασίου (Λάρισας)

Last modified onΚυριακή, 19 Ιανουάριος 2014 20:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep