Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τάνγκο με Τορεζάνι

Η Ζάκυνθος επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας 2-1 τον Γάζωρο με γκολ του Αργεντινού μεσοεπιθετικού.

Η Ζάκυνθος έπειτα από τέσσερα ματς χωρίς νίκη επέστρεψε στις επιτυχίες κερδίζοντας 2-1 τον Εθνικό Γαζώρου. Απόλυτος πρωταγωνιστής για τους νησιώτες ο Αργεντινός, μεσοεπιθετικός, Φράνκο Τορεζάνι, που πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του (23', 51'). Ενδιάμεσα οι Σερραίοι είχαν ισοφαρίσει στο 24' με κεφαλιά του Γαϊδαρτζή, ενώ μετά το 70' πίεσαν για το 2-2, όμως δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την καλοστημένη άμυνα των Επτανήσιων.
Για τη Ζάκυνθο αυτή ήταν έκτη νίκη σε οχτώ ματς μέσα στην έδρα της, που είναι το μεγάλο όπλο της. Στον αντίποδα ο Γάζωρος έχασε πολύτιμο έδαφος στην μάχη που δίνει να βρεθεί στην πρώτη τετράδα, καθώς υπέστη δεύτερη σερί ήττα και έμεινε για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι χωρίς τρίποντο.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Συνθέσεις
ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Τζιανλούκα Κολονέλο): Ξενοδόχοφ, Τσεκερτάνι, Στασινόπουλος, Μπίρης, Αποστόλου, Οικονόμου, Τορεζάνι, Κυριακίδης (72' Πετράκος), Σκαθαρούδης, Οττα (λ.τ. 71' Χιράλδο), Χατζησάββας (83' Πέττας).
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Μάκης Κατσαβάκης): Μέλκα, Κουκόλης (79' Παπαβασιλείου), Δέντσας, Τζούριτς, Χατζηδημητρίου, Νατσιόπουλος, Μπαργκά, Γαιδαρτζής, Σκέριαντς (71' Νύρλος), Τσουβαλτσίδης, Κωφοκώτσιος (62' Καράμπελας).

Last modified onΚυριακή, 19 Ιανουάριος 2014 17:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep