Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μπλόκο Αχαρναϊκού στο Ρέθυμνο

Ο Αχαρναϊκός απέσπασε 0-0 στο Ρέθυμνο και κράτησε την Επισκοπή για τρίτο ματς μακριά από το τρίποντο.

Με έναν πολύτιμο πόντο στις αποσκευές του θα επιστρέψει από την Κρήτη ο Αχαρναϊκός, καθώς απέσπασε «λευκή» ισοπαλία στο Ρέθυμνο απέναντι στην Επισκοπή. Η ομάδα του Μενιδίου με καλή αμυντική λειτουργία και τον Παγούδη σε καλή μέρα δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να βρουν δίχτυα, ενώ στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να έχει ανοίξει το σκορ με τον Νεόφυτο έπειτα από μπαλιά του εξαιρετικού Γουέλκαμ.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία, βέβαια, ανήκε στους Κρητικούς, οι οποίοι στις καθυστερήσεις είδαν τον Μαρτσάκη να μην βρίσκει στόχο με εξουδετερωμένο τον Παγούδη. Έτσι, η ενισχυμένη Επισκοπή έμεινε μακριά από το τρίποντο για τρίτο διαδοχικό ματς, ενώ οι «πράσινοι» πήραν ανάσα σωτηρίας.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Κώστας Ανυφαντάκης): Καλογεράκης, Μανουσάκης, Λιονάκης, Βουρβαχάκης, Μποτωνάκης, Σελινιωτάκης, Γκονζάλες, Δελήμπασης (87’ Ανωγειανάκης), Σουμπασάκης (78’ Μαρτσάκης), Γιακουμάκης, Δρακάκης (69’ Μπρατσιάνι).

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Μωϋσιάδης, Αθανασόπουλος (78’ Αθανασίου), Ιορδανίδης, Νιάρος, Προβατίδης, Σκούφαλης (66’ Ντος Σάντος), Νεόφυτος, Παραράς, Λιαπάκης, Γουέλκαμ.

Last modified onΚυριακή, 19 Ιανουάριος 2014 18:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep