Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Και τώρα… Πανιώνιος

Ο Αιγινιακός, χωρίς να φορτσάρει, επικράτησε 1-0 της Αναγέννησης Γιαννιτσών και βλέπει Πανιώνιο.

Η ομάδα του Αιγινίου πανηγύρισε το δεύτερο σερί τρίποντο, αυτή τη φορά απέναντι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών. Πήρε προβάδισμα με ένα γρήγορο γκολ στο 24’ έπειτα από δυνατό συρτό σουτ του Καρακατσάνη, πήρε θέση οδηγού στο ματς και μετέπειτα έκανε… συντήρηση δυνάμεων. Και αυτό διότι ακολουθεί η ρεβάνς Κυπέλλου κόντρα στον Πανιώνιο την Πέμπτη (23/01) στη Νέα Σμύρνη, όπου ο Αιγινιακός θέλει να υπερασπιστεί το υπέρ του 1-0 και να πάρει την πρόκριση.

Η Αναγέννηση Γιαννιτσών, στον πάγκο της οποίας έκανε ντεμπούτο ο Θανάσης Δημόπουλος, θα μπορούσε να κλέψει τον βαθμό στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 94’ με τον Λαμπάκη. Παρόλα αυτά δεν φάνηκε επιθετικά. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν κάνει δύο τα τέρματά τους στη φάση του 84’ με τον Γκέσιο.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Αχαλινόπουλος Λ. (60' Λαζαριδης), Δήμου, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Χατζής, Πέντα, Γεωργίου (71' Μιτρόφ), Καρακατσάνης, Κουτσοσπύρος (38' Δεμηρτζόγλου), Γκέσιος.

ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Θανάσης Δημόπουλος): Καραογλανίδης (25' Χατζιλάρι), Σάρρος, Χατζηστεφάνου, Λυσίτσας, Λαμπάκης, Μπαξεβάνος, Ιβανίδης, Κάρταλ, Παλάσκας (38΄Σιδηρόπουλος), Κουρούπης, Χατζόγλου.

Διαιτητής: Φωτιάδης (Σερρών)

Βοηθοί: Σάββας, Κωτούλας (Σερρών)

Last modified onΣάββατο, 18 Ιανουάριος 2014 17:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep